עבור לתוכן

Sapphire HD4870 512MB כמה שאלות...?

Featured Replies

פורסם

היי חברים, שלום רב, פעם ראשונה שאני כותב פה... היה לי מחשב בין 5 שנים והשבוע השתדרגתי

למחשב חדש וטוב הכולל

Intel Quad Q9550 עם מאורר של ThermalTake (בנתיים לא עבר את ה-30 מעלות)

לוח Asus P5QC

OCZ 8GB RAM DDR2 800

Sapphire HD4870 512 MB

Windows Vista 64 Bit

ספק כוח 525W של Enermax Mudo

Seagate 500GB + Westren 640GB

הכל טוב ויפה, הוינדוס רץ מהר וסבבה. רציתי לדעת כמה דברים שהטרידו אותי ואני בטוח שתוכלו לעזור.

1. יש האופציה בדרייבר של ATI Overdrive המאפשר לעשות OC העניין הוא שכרגע האופציה נעולה, ואין בעיה לפתוח את ה- Unlock

אני רק מפחד שאם אעשה את זה, האחריות על הכרטיס תבוטל, האם יש משהו בדבר?

2. ראיתי באתר של Sapphire שיש 2 גירסאות לכרטיס- האחת עם שהמאוור וכל הקירור בצבע אדום והשניה שהכל שחור

(ניתן לראות בקישור http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=245&grp=3) ,

השאלה אם יש הבדל בגירסאות של הכרטיס ואם כן מהן? לי יש את הכרטיס השחור, אולי האדום יותר טוב?

3. בנתיים הכל רץ יפה אבל אני קצת מאוכזב מהביצועים, Crysis ברזולוציה הכי גבוהה וכל ה- Settings הכי גבוה או כמעט הכי גבוה לא

רץ חלק כמו שהייתי מצפה, גם FAR CRY 2 - כשנוסעים ברכב הצגת הנוף לא רצה הכי חלק, וגם הכי גרוע, יש לי סימולטור של טיסנים בן 4 שנים בערך

(מי שמכיר הוא נקרא Aerofly) ושם כל ההגדרות הכי בHigh (וגם בדרייבר) והוא רץ חלק עם כמעט 1000FPS אבל שאני מפעיל את העשן מהטיסן

והמסך מתמלא בעשן המשחק מתחיל לרצד ממש מגיע עד 10FPS ... זה הגיוני ? אני משתמש בדרייבר האחרון 8.11...

4. חשבתי לעשות OC לכרטיס מסך, איזה הגדרות מומלצות למהירות GPU וה-GDDR5?

בתודה,

גיא.

פורסם

שלום גיא ודבר ראשון ברוך הבא לHWZONE :yelclap: :yelclap:

אענה בקצרה

1 - איפשור של ה OVERDRIVE אינו מפיג את אחריות הכרטיס, מה גם אין לייצן אפשרות תמיד לדעת.

2 - מה שמאפיין את הגרסא החדשה הוא קירור משופר בלבד, אין הבדל בביצועים

3 - CRYSIS זה לא ממד, ומה לעשות משחק כבד, הרבה יותר מהשאר היום. תתפשר מעט בהגדות, אין צורך בAA. אם אתה משתמש בAA אז זאת יכולה להיות סיבה טובה לFPS נמוך, והיום גם הכרטיסים הרוצחים ביותר בקושי מסוגלים להתמודד עם AA בקרייסיס.

4 - OC: כודם כל תערוך בחלון מבחחן ביצועים ושים לב לטמפ' של הכרטיס, דווח כאן. :)

(FURMARK, זה זה מבחן מאמץ טוב. )

בשאלה בשבילך, איך הכרטיס במשחקים אחרים? ;)

נ.ב על איזו רזולוציה אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

שלום גיא ודבר ראשון ברוך הבא לHWZONE :yelclap: :yelclap:

אענה בקצרה

1 - איפשור של ה OVERDRIVE אינו מפיג את אחריות הכרטיס, מה גם אין לייצן אפשרות תמיד לדעת.

2 - מה שמאפיין את הגרסא החדשה הוא קירור משופר בלבד, אין הבדל בביצועים

3 - CRYSIS זה לא ממד, ומה לעשות משחק כבד, הרבה יותר מהשאר היום. תתפשר מעט בהגדות, אין צורך בAA. אם אתה משתמש בAA אז זאת יכולה להיות סיבה טובה לFPS נמוך, והיום גם הכרטיסים הרוצחים ביותר בקושי מסוגלים להתמודד עם AA בקרייסיס.

4 - OC: כודם כל תערוך בחלון מבחחן ביצועים ושים לב לטמפ' של הכרטיס, דווח כאן. :)

(FURMARK, זה זה מבחן מאמץ טוב. )

בשאלה בשבילך, איך הכרטיס במשחקים אחרים? ;)

נ.ב על איזו רזולוציה אתה משחק?

כמה תשובות/שאלות...

1. ברגע שעושים UNLock , אז אי אפשר אף פעם לעשות Lock בחזרה וככה היצרן יודע אם עשו OC או לא...

2. מהתמונות זה נראה שהכרטיס השחור הוא זה שיש לו קירור יותר טוב , נכון?

3. אוריד קצת את הAA ואבדוק, אבל המשחק נראה הרבה פחות טוב בלי זה....

במשחקים אחרים הוא עובד סה"כ טוב, לפעמים שיש ריצודים קלים כמו FARCRY2 גם שם הAA על X4 או X8 (לא זוכר...) חשבתי שכרטיס כזה מסוגל להריץ

היום AA X8 על המשחקים....

4. אתה מתכוון לעשות מבחן ביצועים בלי לעשות OC ואז לדווח כאן וככה לדעת כמה OC לעשות?\

אני מריץ הכל על 1920X1200 (המסך שלי תומך בזה - זה ה- native rate שלו) ואם לא זה ההגדרות הכי גבוהות הבאות בתור.

גיא.

פורסם

1 - זה רק בתוכנה... אם תתקין אותה מחדש זה שוב יהיה נעול

2 - מן הסתם כן

4 - לא... פשוט תריץ מבחן מאמץ ללא שינוי מהירות המאוורר ותבדוק טמפ'

(אם אתה רוצה אתה גם יכול לשנות מהירות מאוורר ידנית)

פורסם

עם קירור סטוק קראתי שיצבו את הכרטיס על 1100\800, אני הגעתי ל-1100\820 ב-3DMARK06, זה שיפור של 600 נקודות(סתם לצורך השוואה)

אם אני אחליף קירור אני אבדוק לכמה אפשר להגיע.

פורסם
  • מחבר

כפי שרשמתי למעלה יש לי את ה- Asus P5QC לוח אם,

האם יש הגדרות BIOS כלשיהן שעליי להגדיר (שאולי ישפרו את הביצועים) כי כשהרכבתי את המחשב ,

לא הגדרתי שום דבר מיוחד בBIOS לגבי הכרטיס מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים