עבור לתוכן

עזרה|אני הולך במשחק העצים ניתקעים לשנייה ומישתנים כרטיס 9800gtx+

Featured Replies

פורסם

אז ככה נעלו לי את האשכול הקודם כי אמרו ששאלתי בדיון הראשמי אבל בסוף מה הידברר זה לא רק בקרייסיס בכל משחק עם עצים וזה זה קרוה הורדתי far cry 2 וגם שם יש את הבעיה טוב והינה הבעיה אז ככה נגיד אני הולך בקרייסיס ויש עץ מטר מימני אני מיתקרב אליו והוא משנה את הצבעים ליותר טובים או שאני הולך ופיתאום נוצר עץ ככל שאני מיתקרב כאילו אני לא יכול ליראות הכל רק שאני מיתקרב ועוד משהוא גם בדקתי את זה גם סופית היה עץ תקוע בקיר שהלכתי אחורה לאט לאט הוא נעלם שהיתקדמתי חזר ועוד פעם אני עושה וזה שוב קורה מה לעשותת גם ב far cry 2 היה משהוא דומה היה קורסא כזאת שהייתי רחוק באיזה 3 מטר מימנה היא ניראתה בצבע אפור היתקרבתי היא ניהתה חומה וראו אותה טוב למה זה קורהה??? אוףף אני כולי בבעסה מחשב חדש ויש תקלות רק ליפני יומיים קניתי ומי שהפעלתי משחק זה קרה

פורסם

שוב, לדעתי זאת לא תקלה, ולשחק משחק "אחר" כמו FC2 זאת ממש לא טובה להשוואה עם CRYSIS.

מה שיש לך זה כנראה draw distance יחסית נמוך, בדרך כלל זה משתנה בהגדרות גלובליות כמו HIGH או MID או מה שזה לא יהיה.

ניסית לשים את המשחק בהגדרות הגבוהות ויותר ולראות אם זה קורה באותה מידה גם שמה?

נסה גם משחקים אחרים, לא רק משחקים מבוססי CRYENGINE 2

כמו UT3 או COD4\WAW

ציין מהי המערכת שלך, דברים כאלה לאוו דווקא תמיד קשורים בכרטיס, אם בכלל במקרה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני מפעיל הגדרות הכי גבוהות וזה אותו דבר וגם רזולוציה הכי גבוהה והמיפרט המלא הינה

e8400

ASUS P5QL-E

2X2 OCZ 800MHZ

wd 500gb aaks

nzxt tempest

corsiar 550wtt

זה המיפרט ושמתי הגדרות הכי גבוהות ואין לא עוזר נגיד יש קופסא אני הולך אחורה אין רשת שאמורה לההיות על הקופסא אחר כך אני מיתקדם ופיתאום רואים את הרשת שיש בקופסא זה בעיה בכרטיס לא? אין גורמים אחרים כי זה גרפיקה ומה הקשר משחקים אחרים כי זה cry engine 2 זה עובדה תיראה 2 משחקים עושים את הבעיה אני יודע שמשחקים האלה אמורים לעבוד מצוין ועובדה שאצלי לא אולי הגדרה ברייבר משהוא תעזור ליי בבקשהה זה מבאס מחשב חדש עם תקלותת

פורסם

תראה, הפעולה הזאת גורמת בעצם למשחק שלך לזרום והיא נקראת draw distance.

תשמח שהמשחק שלך עובד מהר כי אם המעבד והכרטיס היו צריכים לרנדר הכל ככה, אולי המשחק כבר לא היה כל כך מהיר.

מן הסתם בכל המשחקים הכבדים היום הפיצ'ר הזה קיים כדיי לא להעמיס על המערכת שלך.

אז למה עשו את זה? עשו את זה משום שגם ככה מרחוק יכולת ההבחנה בין פירוט טקסטורה גבוהה לנמוכה היא לא הכי טובה, ולכן מורידים את איכות הטקסטורה כדיי לחסוך בזבוז משאבים

פורסם
  • מחבר

תיראה לחבר שלי יש 8500 שיחקנו אצלו far cry 2 ואומנם על הגדרות medum ואצלו זה לא קרה אתה ממשיך לינסוע נגיד והעצים לא מישתנים הם נישארים אותו דבר למה זה קורה?

עריכה: שחכתי להגיד עוד משהוא תיראה עד כמה שזה חמור אני הולך וממש מיתחת לרגלייםם פיתאום נוצרים אבנים ממש לידי או נגגיד שאני הולך פיתאום ממש לידי מיצד שמאל נוצרת קופסא ככה אי אפשר לשחק עזרהה בבקשה אתה לא יודע עד כמה זה מבאס

פורסם
  • מחבר

הקפצה עזרה בבקשהה תיראו אני הולך וממש מיצד ימין שלי פיתאום איזה סלע צץ

פורסם

תעבור על חוקי הפורום, אסור להקפיץ מודעה שלך בלא עברו 24 שעות מהודעה קודמת שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים