פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים רציתי לקנות את ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro, אבל נאמר לי בחנות ממנה קניתי שאין להם גופי קירור נוספים כאלה במלאי, והיבואן הפסיק לייבא אותם.יש לכם המלצה לגוף קירור אחר?תקציב: עד 300 ש"חלא מתכנן OC.
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים אם אתה לא מתכנן OC אני מניח שאתה עושה את זה בשביל שתהיה דממה.אם אתה מעוניין בדממה, אתה יכול לקחת את הTRUE ולשים אותו ללא מאוורר.
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים מחבר אם אתה לא מתכנן OC אני מניח שאתה עושה את זה בשביל שתהיה דממה.אם אתה מעוניין בדממה, אתה יכול לקחת את הTRUE ולשים אותו ללא מאוורר.לא, האמת היא שהשיקול שהיה לי הוא ששמעתי שהקירור המגיע עם המעבד לאו דווקא טוב במיוחד (ואני חושד שהקירור שלי לא מקורי), ורציתי לוודא שהמעבד שלי לא יתחמם מדי.
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים תראה... אני אישית ממש לא אהבתי את הקירורי סטוק של המעבדים האלו אבל זאת דעתי...אם אתה תוכל לשים את ה 100 שקל על FREEZER 7 PRO למשל... אתה תהנה מקירור טוב.. כמובן משקט כי יש לזה מאוורר מאוד שקט עם ריפלקס ויברציות.
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים גם אם הוא מקורי וגם אם לא אם אתה לא עושה OC אתה לא צריך שום קירור מיוחד וגם אם כן בגלל הלוח שלך אתה צריך גג את הACF7P
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים מה זה בגלל הלוח שלו?יש לו לוח מאוד מאוד איכותי ומתאים לOC שבעתיים (קניתי לוח כזה לא מזמן ב18 מקומות חופרים שמה בשכל על יכולות OC וקבלים איכותיים)
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים מה זה בגלל הלוח שלו?יש לו לוח מאוד מאוד איכותי ומתאים לOC שבעתיים (קניתי לוח כזה לא מזמן ב18 מקומות חופרים שמה בשכל על יכולות OC וקבלים איכותיים)הוא מוגבל ל419 FSB וביחד עם המעבד שעובד על 333X9 אתה בטח מבין כבר ..
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים כע... זה לא מעט אבל... גם אם כן ירצה OCבכל אופן ה FREEZER 7 PRO זאת ההמלצה שלנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.