עבור לתוכן

דעה לדיסק קשיח פנימי 500G

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לדעת איזה מן הדיסקים הקשיחים הם טובים בתקופה הזו

ראיתי את ה

Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB

האם הוא טוב ? או יש יותר טובים ... מחפש משו במחיר 350 +-

תודה לעוזרים

פורסם

אופציה נוספת:

Seagate 500GB עם 32MB - עולה 295 ש"ח

פורסם

לי יש את הWestren Digital WD5000AAKS 500GB הוא קצת רועש

אני לא יודע איך האחרים

פורסם

יש את ה WD 640GB בסביבות 380 ש"ח.

הוא יותר מהיר מה500GB משמעותית, וגם קצת יותר גדול כמובן.

אם אתה מחפש לחסוך וקצת יותר מהירות לא ממש משנה לך אז אפשר לקנות 500GB של SEAGATE ב 300 ש"ח ואפילו פחות, תלוי איפה קונים ושל איזה חברה.

פורסם

לי יש 5000AAKS והוא דווקא לא ממש רועש.. אבל גם הסיגייט יעשה את העבודה. וכמובן יש גם את ה 6400AAKS שציין Art Tatum.

אני חושב שאם יש לך מערכת שקטה מאוד שבנויה ממאווררים איכותיים, במקרה כזה ניתן יהיה לשמוע את הרוב הדיסקים הקשיחים.

פורסם

יש את ה WD 640GB בסביבות 380 ש"ח.

הוא יותר מהיר מה500GB משמעותית, וגם קצת יותר גדול כמובן.

התכוונת ל500GB של SG או WD?

פורסם

לי יש 5000AAKS והוא דווקא לא ממש רועש.. אבל גם הסיגייט יעשה את העבודה. וכמובן יש גם את ה 6400AAKS שציין Art Tatum.

אני חושב שאם יש לך מערכת שקטה מאוד שבנויה ממאווררים איכותיים, במקרה כזה ניתן יהיה לשמוע את הרוב הדיסקים הקשיחים.

במערכות חדישות אתה יכול לכוון שברגע שהמחשב לא במאמץ המאווררים פועלים לאט יותר אוטומטי

ככה אני ובטח רבים אחרים מגדירים ואז כן יש רעש מהארד דיסק

שאני משחק אני לא מרגיש כי אז ה8800GT שלי מרעיש כמו טרקטור

פורסם

התכוונת ל500GB של SG או WD?

זה לא משנה. הוא מהיר יותר משניהם.

קרירין,

אני יודע שזה אפשרי, אבל לא לכל המאווררים שלי יש חיבור 3/4 פינים ללוח אם.. וגם אם כן, יש יותר מאווררים מחיבורים שכאלו. בכל מקרה זה לא משנה, כי כשאני מנתק את המאווררים אז ניתן לשמוע את הכוננים הקשיחים.. אבל הם לא כ"כ רועשים, וה5000AAKS לא יוצא דופן מהשאר (אתה יכול לראות במפרט מחשב).

האמת הבאת לי רעיון, באחד הימים בקרוב אני אנתק את המאווררים ואחבר דיסק דיסק (אחד אחד) ואבדוק מי רועש ומי לא. טוב יהיה לדעת.

פורסם

אני גם כנראה הולך לקנות כונן קשיח חדש...

הWD6400AAKS יעדיף על WD6401AALS? הוא עולה 20 ש"ח פחות אבל יש לו 16 BUffer ולAALS יש 32...

פורסם

זה לא משנה. הוא מהיר יותר משניהם.

קרירין,

אני יודע שזה אפשרי, אבל לא לכל המאווררים שלי יש חיבור 3/4 פינים ללוח אם.. וגם אם כן, יש יותר מאווררים מחיבורים שכאלו. בכל מקרה זה לא משנה, כי כשאני מנתק את המאווררים אז ניתן לשמוע את הכוננים הקשיחים.. אבל הם לא כ"כ רועשים, וה5000AAKS לא יוצא דופן מהשאר (אתה יכול לראות במפרט מחשב).

האמת הבאת לי רעיון, באחד הימים בקרוב אני אנתק את המאווררים ואחבר דיסק דיסק (אחד אחד) ואבדוק מי רועש ומי לא. טוב יהיה לדעת.

למה אתה מדבר על לנתק מאווררים ?

אני מדבר אתך על תוכנות שעושות את זה אוטומטית

המאוורר היחיד הרועש במחשב שלי זה המאוורר של הכרטיס מסך היתר מאוד שקטים גם ככה

אני אישית משתמש בSmartDoc שדרך אגב מאפשר גם אוברקלוק למי שרוצה אבל אני משתמש בו רק לשלוט על המאווררים

לפי מידת החום ויש כמה דרגות

אבל אני בטוח שיש תוכנות אחרות

בימים של חורף בגלישה ועבודה רגילה המחשב מאוד שקט

בקיץ פחות אבל עדיין לא רעש של טרקטור שהמאוורר ב100%

SmartDoc זה של אסוס אבל בטח יש מספיק תוכנות דומות אחרות

פשוט תוריד תוכנה דומה ותבדוק את הרעש של הארד דיסק בלי בלגן מיותר

ובעניין הרעש נכון שהוא לא מאוד רועש אבל לי אפילו הטעינות שהWII עושה מהדיסק מציקות לי

ככה שזה תלוי את מי שואלים

אני חולם בלילות על SSD :silly:

פורסם

1. גם אני חולם על SSD

2. דיברתי על ניתוק המאווררים בהקשר להשוואת הרעש של הכוננים השונים שיש לי.

3. כמובן שדיברת על לשלוט ע"י תוכנה, פשוט בלי חיבור ללוח אם אי אפשר לשלוט ע"י שום תוכנה...

4. אולי הכונן שלך קצת דפוק..[br]פורסם בתאריך: 1.12.2008 בשעה 19:16:50

אני גם כנראה הולך לקנות כונן קשיח חדש...

הWD6400AAKS יעדיף על WD6401AALS? הוא עולה 20 ש"ח פחות אבל יש לו 16 BUffer ולAALS יש 32...

לכאורה ה-6400AAKS מציג ביצועים טובים יותר.. אך כשמדובר בRAID אז ה-6401AALS לוקח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים