פורסם 2008 בנובמבר 3017 שנים אהלןמקרה מוזר.. עד אתמול בלילה המחשב עבד כרגיל ללא בעיותבבוקר הדלקתי את המסך וראיתי שהוא נדלק מחדש בלילהבכל מקרה כשהווינדוס (windows xp 64bit) עלה (מאחרי המסך טעינה של הווינדוס) אין תצוגהיש רק קווים וצבעים על המסך בשלל צבעים וצורות.. כמו ג'יבריש של גרפיקה לא יודע איך לתאר את זה.. משהו מעוותניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך דרך סייף-מוד וזה עבד עד שהתקנתי שוב דרייבר (רשמי של ATI).האמת שגם אחרי שהתקנתי את הדרייבר זה עבד.. רק אחרי שעשיתי ריסטרט נוסף זה חזר למצב הזה...בקיצור אני לא יודע מה לעשותאין לי מושג אם זה וירוס ופורמט יעזוראו שזה הכרטיס מסך שהחליט לשבוק חיים (למרות שזה מוזר.. כי בלי דרייבר הוא עובד ובסייף מוד גם.. עובד רגיל)או שזה משהו אחר..(בדקתי את המערכת קירור של הכרטיס מסך.. היא תקינה ונקייה מאבק)אני אשמח לקבל עזרהד"א הכרטיס זה ATI Radeon 9600Pro
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים מחבר לא ממש זה דיי לא אפשריאבל זה נראה פחות או יותר כמו זהhttp://www.algorithm.com.au/albums/screenshots/Frozen_BubbleScreenSnapz001_001.jpgבלי כל התוספות אני מתכוון רק לרקע המעוות..
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים זה לא נראה כמו ג'יבריש תנסה לנקות את הכרטיס מאבק ותריץ תוכנות בדיקה לכרטיס ותבדוק גם את הטמפרטורה שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.