פורסם 2008 בנובמבר 3017 שנים התקנתי מודם PCI ישן שיש לי על מחשב עם ויסטה.המחשב לשימוש משרדי - מעבד ATOM - לוח אם עם PCI אחד.המודם מותקן על PORT 4. מסוג AZTECH MDP3900V-U (DELL VOice data modeהורדתי לו את הדרייבר לויסטה והוא הותקן בסדר. גם התוכנה של הפקס מזהה אותו.הבעייה מתחילה כאשר אני עושה reset למחשב המודם מקבל סימן קריאה צהוב ב device managerבהודעה יש: "This device cannot start. (Code 10)Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available."לא מצט פיתרון לבעייה דרך הויסטה.אני עושה לו דרך ה device manager - disable + enable וזה פותר את הבעייה.הצרה היא שאני צריך לעשות זאת כל פעם שאני עושה reset למחשב.למישהו יש מודג איך ניתן לפתור את הבעייה?
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים איזה לוח אם יש לך?לי יש מחשב עם לוח אם של אסוס P5K ואותה שגיאה מופיעה לי על הכרטיס קול (מובנה) ולכן אין סאונד.חשבתי שאצלי הבעיה במערכת הפעלה XP גרסא עברית (עם רשיון) לכן מעניין אותי איזה לוח אם יש לך?
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים מחבר זה לוח האם שיש לי. עם מעבד אטום מובנה על הלוח.Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITXhttp://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/D945GCLF/D945GCLF-overview.htm
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים מחבר Bיסיתי גם דרייבירים ישנים.הדרייבר הכי ישן שהסכים להתקין היה של WIN2000.אבל אותה בעייה גם שם.עוד רעיונות יתקבלו בברכה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.