עבור לתוכן

אין גישה לאתרים מסוימים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

להורי היתה תשתית אינטרנט בכבלים, לאחר תקלות, כגון, אי גישה לאתרים בכלל מספר פעמים בשבוע, הם עברו לתשתית ADSL דרך בזק, (הספק הוא 013 ברק נטוויז'ן), במשך שבועיים שלוש הכל עבד כמו שצריך, בסוף שבוע אחרון הופיע תקלה והיא, שניתן לגלוש, אבל אתרים מסויימים לא ניתן לגלוש כמו הוטמייל וגוגל, התקשרתי לתמיכה של 013, ואמרו לי שזאת בעיית עומס שלהם או של האתרים.

האם נתקלתם בכזאת תקלה בעבר או בכלל, והאם זה הגיוני מה שאמרו לי, האם יש לזה פתרון?

להורי יש מודם ADSL שמחובר לנתב.

תודה מראש!!

פורסם

אם התקשרת לתמיכה ואמרו לך שהבעיה אצלם אז מה המטרה של האשכול הזה ? :)

הבעיה באשכול אליו הפנו אותך הייתה גם בצדד של נטוויז'ן ומשום מה לאחר ריסט של הנתב המחשב התחבר כנראה לרשת אחרת בנטוויז'ן ו\או התקלה סודרה בנתיים.

לא הייתה תקלה ברמת DNS אלה ברמת ניתוב כנראה.

תתקשר שוב לנטוויז'ן וברר יותר פרטים על התקלה ועל הצפי לפתרון.

בנתיים אתה יכול לנסות לגלוש לאתרים בעזרת PROXY.

פורסם
  • מחבר

אם התקשרת לתמיכה ואמרו לך שהבעיה אצלם אז מה המטרה של האשכול הזה ? :)

האם אתה מתכוון במילה "אשכול" לשאלה/תגובה שלי?

הבעיה באשכול אליו הפנו אותך הייתה גם בצדד של נטוויז'ן ומשום מה לאחר ריסט של הנתב המחשב התחבר כנראה לרשת אחרת בנטוויז'ן ו\או התקלה סודרה בנתיים.

לא הייתה תקלה ברמת DNS אלה ברמת ניתוב כנראה.

האם אתה מתכוון ב "הבעיה באשכול אליו הפנו" ללינק שמצורף לתגובה הראשונה?

פורסם

האם אתה מתכוון במילה "אשכול" לשאלה/תגובה שלי?

האם אתה מתכוון ב "הבעיה באשכול אליו הפנו" ללינק שמצורף לתגובה הראשונה?

כן וכן :)

קראתי שוב את התשובה של התמיכה שאותה כתבת והאמת היא נראית לי מאוד מוזרה כשמדובר בגוגל.

אני מציע שתתקשר שוב לתמיכה כאשר יש לך תקלת כניסה לגוגל וקבל עזרה מהם.

יש סיכוי טוב שהבעיה אצלך,

לפעמים באופן נדיר יכולה להיות בעיית DNS לדומיין כלשהו לאחר שינוי , בעיה שמסתדרת לבד לאחר תום ה TTL של ה RECORD

או בעיה שקשורה ל CACHE אצל הספק שאותה הוא אמור לפתור בעצמו ושוב תפתר בתום ה TTL של העמוד.

אני לא מבין איך קיבלת תשובה של עומס מתומך כאשר מדובר בגוגל :)

כנראה דיברת עם המנקה :)

דבר איתם שוב ,קל יותר בטלפון בשיחה של עשר דקות לעשות בדיקות שעל גביי הפורום יקח לנו שבוע.

אם לא נפתר לאחר מכן אתה מוזמן לעדכן אותנו .

פורסם
  • מחבר

אני מנסה לחשוב איזה בעיה יכולה להיות אצלי, אני מזכיר שוב שלאתרים אחרים לא היתה לי בעיית גלישה, ושאלתי אותה לגבי DNS, היא אמרה לי שזאת לא הבעיה.

מה זה " ttl של ה record"

תודה מראש!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים