עבור לתוכן

שאלה| האם הכרטיס קול טוב? (קישור אל הכ.קול בפנים)

Featured Replies

פורסם

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2947

אם יש צורך לדעת הלוח אם שלי הוא Asus P5B-SE

האם הכ.קול הנ"ל הוא טוב ויתאים ללוח אם שלי ואם הוא יתאים לויסטה ( כי שמעתי שיש כאלו שלא תומכים בויסטה לא נשמע לי הגיוני זה אמיתי או סתם חירטוט? )

פורסם

כרטיסי קול שאפילו אודיופילים מתחילים להרגיש הבדל ביניהם לבין כרטיסים מובנים עולים בדרך כלל 400 ומעלה שקלים. אם אין לך איזו סופר-מערכת שאתה מעוניין לנצל, עדיף לוותר על הכרטיס קול הנוסף, כי בטח יש לך על לוח האם (אני חושב)

פורסם
  • מחבר

כרטיסי קול שאפילו אודיופילים מתחילים להרגיש הבדל ביניהם לבין כרטיסים מובנים עולים בדרך כלל 400 ומעלה שקלים. אם אין לך איזו סופר-מערכת שאתה מעוניין לנצל, עדיף לוותר על הכרטיס קול הנוסף, כי בטח יש לך על לוח האם (אני חושב)

יש לי את המיקרולאב X23 ... בקשר לכרטיס קול במחשב הוא פשוט נדפק לי שומעים רק בצד ימין ( ניסיתי לעדכן דרייבר וגם לפרמט לא עזר ככה שהוא דפוק לגמריי ) ככה שאני רוצה כ.קול שאני יוכל לשמוע כמו שצריך משתי הצדדים ואפילו לחבר את המיקרופון עם הרמקולים..... בקשר לדבר הזה של כרטיסי קול שלא תומכים בויסטה זה אמיתי או סתם חרטוט? אם זה אמיתי הוא תומך?

עריכה:

אין לי אפשרות להעלות תקציב מעל 180 ש"ח....

פורסם

אין מצב שכרטיס קול לא יתמוך במערכת הפעלה.. יכול להיות שאין דרייבר עדכני לוויסטה (אפילו שהיא לא כזו חדשה כבר).

בכל אופן תיקח את הכרטיס קול הכי זול שתמצא (מתוצרת חברה איכותית כדוגמת קריאייטיב כמובן) ותשתמש בו. בכרטיסי קול בטווח המחירים בין 60 ש"ח לבין 180 ש"ח גם ככה לא מרגישים הבדל.

פורסם
  • מחבר

אין מצב שכרטיס קול לא יתמוך במערכת הפעלה.. יכול להיות שאין דרייבר עדכני לוויסטה (אפילו שהיא לא כזו חדשה כבר).

בכל אופן תיקח את הכרטיס קול הכי זול שתמצא (מתוצרת חברה איכותית כדוגמת קריאייטיב כמובן) ותשתמש בו. בכרטיסי קול בטווח המחירים בין 60 ש"ח לבין 180 ש"ח גם ככה לא מרגישים הבדל.

אוקיי תודה..

אבל אחרי שאני יקנה את הכרטיס קול בטוח ישמעו בצד ימין? ( ניסיתי לחבר 2 אוזניות רגילות את הרמקולים ATP3 ואת המיקרולאב X23 ובכולם לא שמעו בצד ימין אבל ניסיתי במחשב השני שלי הקצת יותר ישן ובו הכול עבד לי כמו שצריך... )

פורסם

כן הכרטיס הזה הוא סבבה אל תצפה לאיכות קול טובה יותר או משהו כזה

פורסם

ייתכן שזו רק בעיית מגע קטנה בחיבור mini PL שבלוח אם והכרטיס קול תקיו לחלוטין. אז תבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

ייתכן שזו רק בעיית מגע קטנה בחיבור mini PL שבלוח אם והכרטיס קול תקיו לחלוטין. אז תבדוק את זה.

מה זה MINI PL ?

בכל מקרה אני צריך לקבל את המעבד E6750 ( זה המעבד הקבוע שלי אני עם זמני עכשיו E2180 ) אז אני יבקש מהם לבדוק לי מה הבעייה של הכ.קול הזה... אם לא תהיה ברירה אני ייקנה כ.קול שציינתי למעלה...

פורסם

הוא אמר שהוא ניסה לחבר כמה דברים שונים ועדיין אותה בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים