פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים מה כדאי לי יותר לקנות TF2 או לחכות עוד כמה ימים ולקנות את GTA,כדאי בכלל לקנות משחק כמו GTA יהיה שם רשת ממש שווה ששווה את הכסף ? :-\
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים אמור ליהיות בGTA4 מולטי פלייר, אבל לך תדע איך זה יהיה...אין רשמים מגרסאת הקונסולות?
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים לא שיחקתי בו, אפילו לא ראיתי סרטוני גיימפליי.. אז אני לא יודע מה לצפות מGTA...TF2 אחלה משחק. מהנה, אבל גם יכול לשעמם קצת...
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים לא שיחקתי בו, אפילו לא ראיתי סרטוני גיימפליי.. אז אני לא יודע מה לצפות מGTA...TF2 אחלה משחק. מהנה, אבל גם יכול לשעמם קצת...הוא משחק מדהים+קיבל ציון 10 ב IGN.תיראה את הסיקור של IGN
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים הוא משחק מדהים+קיבל ציון 10 ב IGN.תיראה את הסיקור של IGN אתה מתכוון לTF2 או לGTA4? בכול מקרה, אלה משחקים שונים, תחליט איזה סגנון אתה יותר אוהב. אני אישית הייתי ממליץ לך לקנות את שניהם
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים אני אומר לך על TF אתה תהנה ממנו וניסיתי GTA ולא אהבתי אבל כך בחשבון שאני שונא משחקים בסגנון GTA
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים מחבר gta4 למחשב קיבל כבר 2 ביקורות אחד 89 והשני 92 למה הציונים ירדו כל כך לא אמרו שזה יהיה טוב יותר מבקונסולה?http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/review.html?mode=web&tag=scoresummary;critic-score
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים זה תמיד ככה בפורטים למחשב, מוצלחים ככל שיהיו תמיד בביקורות הולכים לאנשהו 6-8 נקודות על כלום בעצם... פשוט כי "ראינו את זה כבר". בכל מקרה, TF2 משחק טוב מאוד (ועוד יש קהילה לא רעה למשחק).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.