עבור לתוכן

איך להחליף שהHDD שעכשיו MASTER יהיה SLAVE ?

Featured Replies

פורסם

יש לי שני הרד דיסקים , אחד של 10 GB , השני של 4 GB. כרגע כשאני נכנס למחשב אני נכנס לוינדוס של ה 4GB, ובביוס הוא מראה שה4GB זה ה MASTER. איך אני מחליף את זה?

אני ניסיתי עם הג'אמפר, שמתי אותו בכל מקום אפשרי בהרד דיסק של ה10 GB (התכוונתי לשני הדוקרנים האלה,שהולכים בזוגות מאחורי הHDD)

אבל זה לא עבד....

יותר מזה, עכשיו כשאני שם דיסק וינדוס בסידירום (אגב יש לי גם שתיים, אחד ישן רגיל,השני צורב DVD,אבל גם ישן) ולא משנה איפה אני שם את הדיסק לא מופיע לי כלום, הוא פשוט נכנס לי לוינדוס שלי ,בלי להיכנס לפני זה להתקנה של הוינדוס או למסך הכחול הזה איפה שמפרמטים.

תודה .

יום טוב.

פורסם

אתה צריך לשנות את ה-10 להיות master ואת ה-4 להיות slave

לא מספיק לשנות רק את ה-10...

פורסם
  • מחבר

...כן , איך אני עושה את זה?

פורסם

מזיז את הגאמפר על שני הכוננים לפי ההוראות שיש על המדבקה שעל הכונן

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שיש שם איז מדבקה עם הוראות...טוב אני אוציא את ההרד דיסקים שוב ואני אסתכל. זה ברור אבל שם? או שצריך עוד לפענח את המדבקה הזאת ולהבין איך לחבר את הג'אמפר?

פורסם

אם אתה מבין משהו זה ברור

אם אתה לא מבין משהו תפסיק להתעסק עם זה ותמצא מישהו שמבין

פורסם
  • מחבר

תודה.

ומה לגבי הפורמט? מה צריך לעשות כדי שהוא יזהה כבר כשאני מדליק את המחשב את הוינדוס,וייכנס למסך הכחול איפה שמפרמטים את המחשב??

פורסם

תחפש בביוס Boot Priority או משהו עם Boot, וברשימה תקבע שכונן התקליטורים יהיה ראשון..

פורסם
  • מחבר

אוקיי עכשיו יש בעיה אחרת , החלפתי שהוא יקרא בהתחלה את הסידירום, עכשיו בצורב DVD הוא לא מזהה את הדיסק, ורק בכונן הרגיל שלי מזהה, ואז יש לי אחרי שאני נכנס לדיסק כאילו שם, UNKNOWN HARD ERROR ומשהו c00021 או משהו כזה.

מה הבעיה?

פורסם

שהדיסק שלך לא מקורי

פורסם
  • מחבר

מוזר ... עד עכשיו היה מקורי,פתאום נהיה לא מקורי....פירמטתי איתו כמה פעמים כבר...

ומה שעוד יותר מוזר זה שזה דיסק של הטכנאי שתיקן לי את המחשב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים