עבור לתוכן

הפנייה של טווח פורטים ב D-LINK 604

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תלוי; מה האפשרויות שלך לבצע capture של התעבורה בין האינטרנט לבין הנתב? (מהי תצורת החיבור שלך לאינטרנט)

עזרת לי מאוד עם הסוגריים חח :)

יש לי ראוטר D-LINK DI-604

שאליו אני מתחבר מכרטיס רשת במחשב

הראוטר מחובר למודם ROTAL RTA1320a של בזק (זו התשתית) ואני מנוי בבזק בינלאומי (ספק)

אם זה משנה משהו אז לראוטר מחוברים גם אחי ואחותי

אני מחובר לאינטרנט בסוג PPPOE

יש עוד פרטים שאתה צריך?

פורסם

כאמור עד שלא תוודא ב- 100% שהפקט שה- 604 לא מעביר (לכאורה)- כיוון שאתה אוהב סוגריים שמתי לך עוד שניים - מגיע אליך הביתה, אין לדעתי טעם לחפש את הבעיה בנתב.

דוגמה אחת לאפשרות בדיקה: לחבר את פורט האתרנט של הרוטאל ואת פורט ה- WAN של ה- 604 לרכזת (HUB אשר מפיץ את התעבורה לכל הפורטים, לא SWITCH. אלא אם יש לך SWITCH אשר תומך ב- port mirroring). לחבר לרכזת מחשב שלישי שמריץ סניפר (למשל תוכנת WIRESHARK ).

החל מרגע זה, כל מה שנכנס הביתה מהאינטרנט והולך ל- 604 נקלט ע"י הסניפר. אתה יכול לשחק עם הפילטרים של הסניפר כדי להקטין את כמויות הפלט. הניחוש שלי שהפקט שאתה מצפה לו פשוט לא מגיע.

פורסם
  • מחבר

כאמור עד שלא תוודא ב- 100% שהפקט שה- 604 לא מעביר (לכאורה)- כיוון שאתה אוהב סוגריים שמתי לך עוד שניים - מגיע אליך הביתה, אין לדעתי טעם לחפש את הבעיה בנתב.

דוגמה אחת לאפשרות בדיקה: לחבר את פורט האתרנט של הרוטאל ואת פורט ה- WAN של ה- 604 לרכזת (HUB אשר מפיץ את התעבורה לכל הפורטים, לא SWITCH. אלא אם יש לך SWITCH אשר תומך ב- port mirroring). לחבר לרכזת מחשב שלישי שמריץ סניפר (למשל תוכנת WIRESHARK ).

החל מרגע זה, כל מה שנכנס הביתה מהאינטרנט והולך ל- 604 נקלט ע"י הסניפר. אתה יכול לשחק עם הפילטרים של הסניפר כדי להקטין את כמויות הפלט. הניחוש שלי שהפקט שאתה מצפה לו פשוט לא מגיע.

אוקיי HUB כבר אין לי מזמן. גם לא SWITCH

יש לי רק ראוטר.

אם אני מתקין את ה wireshark על אחד המחשבים אני יכול לבצע בעזרתו את הפעולה שתיארת או שזה צריך להתבצע בצורה שונה?

תודה

פורסם

כמובן שניתן להשתמש באחד המחשבים שלך, אך כדי לנתח את התעבורה הנכנסת מהאינטרנט, הסניפר צריך להיות ממוקם בין הרוטאל והנתב שלך. אין לי רעיון יותר טוב משימוש ב- HUB; אולי מישהו חכם יותר בפורום יוכל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה

בינתיים הפורטים שהפניתי באימיול וב יו טורנט עובדים בצורה תקינה לחלוטין לפי הבדיקה.

האם יש דרך לבדוק שפורט מסויים אכן מופנה למחשב כמו שצריך? או שגם זה רק בדרכים שציינת?

תודה רבה

פורסם

האם יש דרך לבדוק שפורט מסויים אכן מופנה למחשב כמו שצריך? או שגם זה רק בדרכים שציינת?

תודה רבה

יש דרך פשוטה. לבצע ממחשב באינטרנט TELNET אל כתובת ה- IP הציבורית של הנתב, עם ציון מספר הפורט המבוקש.

לדוגמה telnet x.x.x.x yyy

אם אתה מקבל מסך BLANK כתוצאה, המשמעות היא שהנתב בצע הפניה אל הפורט המבוקש. לא תוכל לדעת אל מי ממחשבי הבית ההפניה בוצעה, אך סביר שהיא בוצעה אל הכתובת הפנימית שצויינה לנתב.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעשות את הפקודה ב CMD ב RUN ובדפדפן

ב CMD ו RUN הוא טוען שהפקודה לא חוקית או לא קיימת או משהו כזה

בדפדפן הוא פשוט אומר שהוא לא מצא את הכתובת או משהו בסגנון

איפה אני אמור לרשום את הפקודה ?

תודה רבה

פורסם

בחלון DOS. ראה דוגמה. אם לא הולך, נסה להוריד מהרשת איזה שהוא קליינט טלנט.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים