עבור לתוכן

הפנייה של טווח פורטים ב D-LINK 604

Featured Replies

פורסם

הפנייה של טווח פורטים ב D-LINK 604 דגם DI-604

איך אני עושה את זה ?

מישהו יכול לעזור לי ?

אני צריך להפנות פורטים 20000-20140 וכמו שאתם רואים זה טווח ענק ואני לא יכול להפנות את זה בפורטים בודדים. איך אני מפנה טווח כזה?

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

ההסבר הזה מסביר איך לפתוח פורט יחיד דרך ה VIRTUAL SERVER

את זה אני יודע

השאלה היא איך אני פותח טווח של פורטים?

תודה רבה

פורסם

אני לא מכיר את ה- 604, אבל אם המודל הזה תוכנת בידי אותו poorly paid programmer שתכנת את המוצרים שלהם שאני כן מכיר, תוכל עשות זאת ע"י ציון טווח פורטים עם מקף ביניהם. מותר גם לערב פסיקים. דוגמה: 20000-20140,3000 אמור לפתוח את הטווח שבקשת פלוס פורט 3000

פורסם
  • מחבר

אני עושה בדיקה של הפניית הפורטים דרך speedguide.net וזה מראה לי שפורטים לא מופנים לי כמו שצריך.

גם פורטים רגילים , לא רק הטווח שלהם.

מה הבעיה?

הכל הפניתי טוב כמו שרשום

והאייפי של המחשב שלי הוא קבוע.

פורסם
  • מחבר

אני עושה בדיקה של הפניית הפורטים דרך speedguide.net וזה מראה לי שפורטים לא מופנים לי כמו שצריך.

גם פורטים רגילים , לא רק הטווח שלהם.

מה הבעיה?

הכל הפניתי טוב כמו שרשום

והאייפי של המחשב שלי הוא קבוע.

מישהו? תודה...

פורסם

בהנחה שאין לך טעות בהגדרות הנתב:

ישנה אפשרות תיאורטית שהפקטים שאינם מופנים לכאורה ע"י הנתב, פשוט לא מגיעים מהאינטרנט של הנתב.

מה גורם לך להיות 100% בטוח שהפקטים מגיעים? באיזו נקודה אתה מבצע את "הבדיקה של הפניית הפורטים"?

פורסם
  • מחבר

בהנחה שאין לך טעות בהגדרות הנתב:

ישנה אפשרות תיאורטית שהפקטים שאינם מופנים לכאורה ע"י הנתב, פשוט לא מגיעים מהאינטרנט של הנתב.

מה גורם לך להיות 100% בטוח שהפקטים מגיעים? באיזו נקודה אתה מבצע את "הבדיקה של הפניית הפורטים"?

אין לי טעות בהגדרות, לפחות לפי דעתי.

מזתומרת לא מגיעים מהנתב? איך אני בודק?

עשיתי שיהיה לי איי פי קבוע , והפניתי לאיי פי הזה פורטים ליו טורנט ולאימיול.

בבדיקת פורטים של יו טורנט ואימיול לפעמים זה מראה לי שהפורטים פתוחים ולפעמים שהם לא פתוחים.

בנוסף אני עושה בדיקה של פתיחת פורטים דרך :

http://www.speedguide.net/networktools.php

חייב עזרה. תודה

פורסם

לדעתי הבדיקה ב- speedguide לא עניינית ורק מסיטה אותך מהמסלול. היא אמנם בודקת פורטים פתוחים בכתובת ה- IP הציבורית שלך (שלמעשה היא כתובת הנתב), אבל הנתב לא אמור לפתוח את הפורטים שאתה מבקש, אלא לבצע להם port forwarding. זה לא אותו דבר. שורה תחתונה: תעזוב את הכלי הזה.

אם מותקן אצלך מודם של ספק האינטרנט, היית יכול לבצע sniffing על התעבורה בין המודם והנתב, והיית יכול לוודא שפקטים בעלי מספר פורט שמעניין אותך מגיעים/לא מגיעים.

פורסם
  • מחבר

לדעתי הבדיקה ב- speedguide לא עניינית ורק מסיטה אותך מהמסלול. היא אמנם בודקת פורטים פתוחים בכתובת ה- IP הציבורית שלך (שלמעשה היא כתובת הנתב), אבל הנתב לא אמור לפתוח את הפורטים שאתה מבקש, אלא לבצע להם port forwarding. זה לא אותו דבר. שורה תחתונה: תעזוב את הכלי הזה.

אם מותקן אצלך מודם של ספק האינטרנט, היית יכול לבצע sniffing על התעבורה בין המודם והנתב, והיית יכול לוודא שפקטים בעלי מספר פורט שמעניין אותך מגיעים/לא מגיעים.

ה speedtest guide לא בודק הפניית פורטים לאיי פי הפנימי ?

ובקשר לחלק השני של ההודעה שלך - מה זה SNIFFING ואיך אני בודק את מה שאמרת?

תודה שוב

פורסם

האם ה- speedguide זה החלון בקובץ המצ"ב? אם חיובי, אז הוא פשוט בודק אם כתובת ה- IP הציבורית מריצה process המאזין לפורט המצויין. כמובן שבנתב לא פתוח פורט כזה ןאין שום קשר לפורט פורוו'רדינג.

כאמור בסבירות 97% ישנן 2 סיבות אפשריות לבעיה:

1. קינפוג הנתב שלך שגוי (ואתה בטלת אפשרות זו)

2. הפקטים שאתה מצפה להם לא מגיעים (לא נכנסים אליך הביתה מהסייבר-ספייס).

בפעם האחרונה שאני אבחנתי בעיה דומה, חיברתי לאפטופ עם תוכנת wireshark (זהו הסניפר) בין מודם ADSL של בזק לבין הנתב שלי - כאשר שלושתם מחוברים לאותה רשת אתרנט באמצעות HUB ישן. בתצורה כזו הלאפטופ מקליט את כל התעבורה הנכנסת מה- ADSL (כלומר מהאינטרנט) אל הנתב.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כן זה החלון שדיברתי עליו. אם אתה אומר שזה לא משקף אז בסדר פסלתי את האפשרות. איך אני יכול לבדוק שפורט מסויים מופנה לאיי פי הפנימי שלי ?

הבדיקות של אימיול ויו טורנט טובות אבל יש עוד יישומים שדורשים הפניית פורטים ואין להם בדיקה כזו.

בקשר להגדרה לא נכונה שלי של הנתב -

רק כדי להיות בטוח אני אסביר מה עשיתי:

קיבעתי את האיי פי הפנימי שלי דוגמא :

192.168.0.26

נכנסתי בראוטר (D-LINK דגם DI-604 ) ל ADVANCED ושם ל VIRTUAL SERVER

ושם מילאתי כמו בתמונה . כמובן שזו רק דוגמא. לצורך העניין נניח שהאיי פי הפנימי שלי הוא 26

ושאני צריך להפנות פורט TCP 1234

פעלתי כראוי נכון ?

65560066pw5.jpg

פורסם

כן, ההגדרות נכונות. אי אפשר לעשות הרבה טעויות כאן.

פורסם
  • מחבר

אז ברשותך אבקש שוב עזרה בהפניית פורטים או בדיקת הבעיה, עם הסבר מפורט.

תודה רבה

פורסם

תלוי; מה האפשרויות שלך לבצע capture של התעבורה בין האינטרנט לבין הנתב? (מהי תצורת החיבור שלך לאינטרנט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים