עבור לתוכן

שלום לכולם קניתי טלוויזיה היי דפנישן רדי של סמסונג ( אין מקום בכותרת.. )

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת בבקשה שאם אני קונה כבל DVI ל- HDMI ( מכיוון שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס סוג הכרטיס 8800GT 512MB EVGA SC ) אני צריך לחבר גם כבל בשביל האודיו שיהיה לי? כי שמעתי חלק אומרים שצריך כבל ויש כאלה שאומרים שלא צריך ורציתי לדעת אם באמת צריך או לא ואם כן תביאו לי בבקשה קישור אל קניית כבל כזה ואם אפשר מהחנות KSP...

פורסם

קודם כל תתחדש בטח אתה תהנה מאוד :xyxthumbs:

אתה צריך לחבר גם כבל כלשהו לסאונד, כי DVI אינו מעביר סאונד אלא רק וידאו.

אז בדרך הכי פשוטה אתה יכול לחבר סאונד מהחיבור רמקולים במחשב לטלוויזיה ישירות.

ויש עוד אופציות אבל אני לא כל כך מכיר אותן אז אולי מישהו אחר ידע, למרות שמה שהצעתי לא רע בכלל לדעתי.

בהצלחה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תתחדש בטח אתה תהנה מאוד :xyxthumbs:

אתה צריך לחבר גם כבל כלשהו לסאונד, כי DVI אינו מעביר סאונד אלא רק וידאו.

ויש עוד אופציות אבל אני לא כל כך מכיר אותן אז אולי מישהו אחר ידע, למרות שמה שהצעתי לא רע בכלל לדעתי.

בהצלחה :yelclap:

תודה רבה...=]

מקסימום אני יחבר את המיקרולאב X23 ( מערכת טובה מאוד מומלצת בטירוף.... קניתי אותה לפני חצי שנה בערך עוצמת ווליום טובה אבל אני בטוח שאתם מכירים ואני לא צריך לפרט כי אחרי הכול אתם המלצתם לי עלייה xD =] ) ישירות אל הטלוויזיה פשוט לא הייתי בטוח אם צריך לחבר את הרמקולים אל המחשב ומשם לחבר איכשהו כבל אל הטלוויזיה...

פורסם

אנא ערוך את הכותרת. משהו בסגנון "טלוויזיה בחיבור DVI-HDMI, איך לחבר אודיו" יהיה עדיף.

בקשר לשאלה, יש כרטיסי קול שיודעים להוסיף את הסאונד ל-HDMI, ויש גם קופסאות חיצוניות שעושות את זה.

אבל לדעתי העלות לא שווה את זה.

חלק גדול מהטלוויזיות לא יודעות לקחת אודיו מחיבור אנלוגי כשהן מציגות מ-HDMI.

מקסימום אני יחבר את המיקרולאב X23 ( מערכת טובה מאוד מומלצת בטירוף.... קניתי אותה לפני חצי שנה בערך עוצמת ווליום טובה אבל אני בטוח שאתם מכירים ואני לא צריך לפרט כי אחרי הכול אתם המלצתם לי עלייה xD =] ) ישירות אל הטלוויזיה

אם כבר, אתה צריך לחבר את הרמקולים למחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים