עבור לתוכן

מחשב חדש נלדק ועושה ריסט [נפתר] :)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מחשב חדש. הוא נדלק בהתחלה לכמה דקות ואחרי ריסט הוא לא נדלק יותר

הוא נכנס ללופ של ריסטרט, עולה מסך שחור והמחשב נכבה שוב..

אפילו הביוס לא עולה...

מה עושים? בבקשה עזרה.

מעבד AMD 5600

לוח asus m3n78-em

תודה

ניקיתי CCMOS ועולה המסך של הפוסט אבל שם זה נתקע, אם אני מנסה להיכנס להגדרות הוא מפעיל את עצמו מחדש שוב. =\

עריכה 2:

אני מקבל את ההודעה הבאה, לפני שהוא נכנס לאטרף של ריסט(שאגב חזר):

Express gate is not installed on your system or the installation is incomplete. To get internet access within seconds of starting your computer, please express gate installers to install express gate

אין לי מושג מה הוא רוצה ממני, כשעוד יכולתי ביטלתי את ההדלקה מהירה בביוס....

פורסם

שלום

אמרת שקנית מחשב החדש נכון?אז יש לך אחריות, תלך לחנות איפה שקנית.

הם יבדקו את המחשב שלך מה הבעיה וכו'.

מקווה שעזרתי.

שבת שלום

פורסם
  • מחבר

ללכת לחנות בטח שאין לי זמן ומבדיקות שעשיתי(עד כמה שאפשר בהתחשב במצב), אין בעיית חומרה, אז אין אחריות לממש פה.

אני מתחיל להתקרב לבעיה, אני כבר יודע איך להעלות את המחשב בצורה תקינה ולהיכנס לביוס, ביטלתי זמנית את ה-Express gat.

רק אחרי הביוס בשלב הבוט המחשב משתגע, המסך נכבה ונלדק ובכל מקרה מה שרואים זה שחור.

מישהו יכול לעזור?

תודה,

אור.

פורסם

אה הבנתי,לצערי אני לא יכול לעזור.

אני בטוח שמישהו יפתור לך את הבעיה,תאזר בסבלנות:)

פורסם

העברת הארדיסק עם מערכת הפעלה ממחשב אחר?

אם כן צריך לסדר את הווינדוס, האפשרויות הן.

1, שימוש בSYSPREP במידה והלוח הישן עדיין פעיל.

2, התקנת תיקון למערכת ההפעלה

3. התקנת מערכת הפעלה חדשה

פורסם
  • מחבר

ההארדיסק חדש לחלוטין.

אני מנסה לעשות בוט מ-DVD, כדי להתקין מערכת הפעלה אבל לא מצליח. הוא נכנס ללופ הזה, של המסכים השחורים, עוד לפני שהוא מעלה משהו אחרי הביוס.

פעם אחת הצלחתי לעלות התקנה של לינוקס, וברגע שנכנסתי להתקנה הופיע מסך שחור וזהו.

זה מאוד מוזר כל הסיפור הזה ואין לי מושג מה גורם לזה.

החומרה נראת תקינה ולכן אני חושב שזה אולי פונקציה של הלוח M שגורמת לזה.

מה אתם אומרים?

עריכה:

טוב עוד התקדמות קטנה, אם אני לוחץ בפוסט על TAB, כדי להגיע למצב טקסט במקום התמונה של הביוס, זה נותן לי את ה-10 שניות של לבחור לעשות בוט מדיסק. בלינוקס עולה המסך הראשוני הזה אבל כשנכנסים הלתקנה זה נתקע בויסטה ו-memtest זה לא מעלה כלום ונתקע על הלופ של המסכים השחורים =\

פורסם
  • מחבר

טוב אז עוד קצת עדכונים, זה מתקדם לאט לאט ואני מקווה שבסוף אני אגמור עם זה היום ולא אצטרך לנסוע לסקאיפיסי בראשון.

אז ככה, המחשב הוא HTPC, שכחתי לציין את זה קודם. אז בחיבור ל-LCD הגדול קרו כל הבעיות של המסכים השחורים.

העברתי את המחשב למסך LCD של מחשב רגיל, ואין את הבעיה של הלופ של המסכים השחורים, אבל עדיין יש בעיה.

באובונטו LIVECD אני מגיע ל-busybox וזה לא נותן שם איזשהי שגיאה, אבל אני יודע שזה אומר על איזה בעיה של התאמה בין המערכת לחומרה.

לינוקסMCE(מבוסס קובונטו נראה לי) עולה התפריט הראשוני וכשאני נכנס להתקנה אני מקבל מסך שחור ומשם זה לא מתקדם.

הדיסק של ויסטה בכלל לא מצליח לעשות בוט, אני חושב שהדיסק דפוק אבל, אז נשאיר את זה בצד.

התקנה של XP עולה בלי בעיה...

חשבתי שאולי הבעיה עם הלינוקס היא בכרטיס מסך, אבל הרכבת כרטיס מסך חיצוני לא ממש עזרה. sapphire x1650pro

המפרט המלא של המחשב:

AMD Athlon 64 X2 5600

ASUS M3N78-EM

Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB

G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT

Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE

ASUS DRW-2014L1T X20 DVD

Antec NSK2480 380W

Arctic-Cooling Freezer 64 LP

Edimax EW-7128g PCI

אשמח לעזרה,

אור.

עריכה:

מנדריבה נותנת שגיאה ארוכה, מצורפת תמונה:

29112008752jt5.th.jpg

בבקשה לא להעביר את ההודעה לפורום לינוקס למרות שזה נראה מתאים לשם, לדעתי יש בעיית חומרה/חיבור/ביוס.

עריכה:

הבעיה נפתרה...

טוב, אז אפשר להגיד שעזרתי לעצמי בפוסט הזה חחח

משום מה הייתה איזשהי בעיה עם ההארדיסק, הדלקתי את המחשב פעם אחת בלי הארדיסק שמתי את הויסטה וזה נכנס להתקנה, אחרי זה כיביתי הפעלתי שוב עם הארדיסק ואז זה גם הצליח להיכנס להתקנה. והתקנתי וידה ידה והכל עובד..

שבוע טוב לכולם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים