פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים תיראו קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של wd 500gb aaks ניכנסתי לאוורסט וכתוב שאכן הדגם נכון אבל כתוב בסוגריים (465gb,IDE) מה אומר ה ide? זה אמור להיות sata 2 ולא IDE!! למה זה קורה אולי לא חיברו טוב?
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים זה אומר שיש לך הארדיסק IDEכיום למחשבים ביתיים החיבור הסטנדרטי הוא IDE.ויש IDE משני סוגים, SATA או PATAאצלך זה SATA
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר מה? 500gb aaks אמור להיות sata 2 אמרת לי שיש לי ide ואז אמרת שזה sata מה זאת אומרת?
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים SATA זה סוג של IDEאתה מתבלבל בין IDE לבין PATAגם SATA וגם PATA זה סוגים של IDE, ההבדל בינהם הוא בממשק החיבור.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר אז רגע אם כתוב ide? זה אומר שזה עכשיו פועל על sata2? או שהחברה הרכיבה כIDE?
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים SATA זה סוג של IDE אתה מתבלבל בין IDE לבין PATA גם SATA וגם PATA זה סוגים של IDE, ההבדל בינהם הוא בממשק החיבור. מה זה? ראיתי באינספור מקומות שיש IDE ויש SATA. איי-די-אי זה חיבור מקבילי שנקרא לפעמים Parallel ATA (PATA), ו-SATA זה חיבור טורי בטכנולוגיה חדשה יותר. כשמוכרים HD תמיד רשום עליהם IDE או SATA, וגם על לוח האם רשום IDE איפה שהכבל האפור הרחב ו-SATA איפה שהכבל האדום הדק. אתה בטוח שלא התבלבלת?
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים הוא התכוון לכך ששניהם ATA.... אחד SATA ואחד PATA.בכל מקרה, פותח הדיון.. זה שרשום IDE לא אומר שזה מחובר PATA.אם התקנת את הדיסק הקשיח וידוע לך שהוא SATA, אז הוא SATA, אין לך מה לשאול כאן..
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר אם זה כותב לי באורסט שזה IDE והדגם שקניתי הוא SATA2 אז הכרטיס שלי הוא SATA2?הנה ההארד דיסק שלי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=4526
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.