עבור לתוכן

איך לאפשר גישה למחשבים בדומיין, ממחוץ לדומיין? � יש תמונות

Featured Replies

פורסם

אני אסביר את עצמי. :)

מבחינתי יש 2 דרכי גישה למחשב מרחוק, או בעזרת remote desktop, או פשוט רושמים בחלון רגיל:

//xxx.xx.xx.xxx/c$

הסימן דולר זה כדי לאפשר יכולות של אדמין. :P

כל המחשבים בחווה יכולים לגשת אחד לשני באמצעות שני הדרכים הללו!

כמו כן, אני (האדמין :cool2:) יכלתי גם לגשת לכל המחשבים ממחוץ לחווה, אני מניח שזה נחשב אותה רשת, אבל עדיין לא אחד מהמחשבים בחווה.

יכלתי לגשת לכל המחשבים בשתי הדרכים.

מחשב האדמין בחווה נידפק לפני כמה ימים, אז בעזרת ghost cast server החזרתי אותו, אבל שמתי עליו IMAGE קצת ישן. ::)

{למי שלא הבין, סוג של החזרתי את המחשב פשוט למצב שבו הוא היה לפני הרבה מאוד זמן, תקין אבל מזמן, עוד לפני שאני הייתי אדמין}

מאז השיחזור אני לא יכול לגשת למחשב האדמין באמצעות הכתיבה בשורת החלונות הרגילה... :s07:

remote desktop עובד והכל. אבל אני צריך להעביר קבצים! :s07:

אני מנחש שיש איזשהוא service שמכובה, וצריך להפעיל אותו (במחשב האדמין כמובן). (אני מתכוון כשעושים RUN->services.msc /s)

:bash:

למשהוא יש רעיון? :kopfpatsch::jump::kopfpatsch::P :P :P :P :P

פורסם

כדי לגשת למחשבים אחרים בדומייןם דרך UNC צריך רק הרשאות של domain admin וסרסביס של workstation פועל.

פורסם
  • מחבר

OK.

הוא היה מופעל, אז כיביתי אותו. ורציתי להדליק אותו שוב. והוא נותן לי את השגיאה הבאה:

21963865tw5.th.jpg

עריכה: כאן אגב לא רואים, אבל אני בremote desktop.

פורסם
  • מחבר

עם אמצאי הגישה הנוכחיים שלי, איך אני יכול להפעיל מחדש את המחשב? כי אין ב RUN את האפשרות הזאת... :nixweiss:

יש איזה סקריפט? או אפשרות כלשהיא? :nixweiss:

פורסם

לא הבנתי את השאלה. מה הכוונה ל"אמצעי הגישה"?

פורסם
  • מחבר

הגישה היחידה שלי כרגע למחשב האדמין שלי שאני מנסה לסדר היא דרך remote desktop. ואפשרות האיתחול מנוטרלת. :s07:

אבל כבר סידרתי את זה, נכנסתי לmsconfig, ושיניתי שם משו קטן ואז חזרה, ואז הוא שאל אותי אם לאתחל, ואיתחלתי. :jump:

עכשיו התחברתי חזרה. ועדיין אין לי אפשרות להתחבר למחשב האדמין בצורה שאוכל להעביר קבצים. (לא דרך remote desktop). :-\

הנה תמונת מצב, אם יש עוד משו שאני יכול להראות לך רק תגיד.

50910355zj4.th.jpg

92246206pc3.th.jpg

זה מה שהמחשב שלי מראה לי כשהוא מסרב להתחבר למחשב האדמין בחווה (נו זה שאני מנסה לסדר)...

79774117uu3.th.jpg

תודה על הזמן שלך. :smile1:

פורסם

shutdown /l /r

או

shutdown -r

פורסם
  • מחבר

בסדר, את המחשב כבר איתחלתי... תקרא את התגובה הקודמת שלי. זה לא עזר... :nixweiss:

פורסם

תנסה לפתוח cmd ולהקליד שם:

net use \\xxx.xxx.xxx.xxx

זה כנראה ייכשל מאותה סיבה, אבל שם יהיה Error Code ויהיה יותר קל לגגל את זה.

אגב, אפשר להעביר קבצים גם דרך remote desktop.

פורסם

הסימן דולר זה כדי לאפשר יכולות של אדמין. :P

הסימן דולר זה בשביל לציין שזה כונן מוסתר.

כל המחשבים בחווה יכולים לגשת אחד לשני באמצעות שני הדרכים הללו!

כמו כן, אני (האדמין :cool2:) יכלתי גם לגשת לכל המחשבים ממחוץ לחווה, אני מניח שזה נחשב אותה רשת, אבל עדיין לא אחד מהמחשבים בחווה.

יכלתי לגשת לכל המחשבים בשתי הדרכים.

?

מחשב האדמין בחווה נידפק לפני כמה ימים, אז בעזרת ghost cast server החזרתי אותו, אבל שמתי עליו IMAGE קצת ישן. ::)

{למי שלא הבין, סוג של החזרתי את המחשב פשוט למצב שבו הוא היה לפני הרבה מאוד זמן, תקין אבל מזמן, עוד לפני שאני הייתי אדמין}

מחשב האדמין? אתה מתכוון לשרת DC?!

מה זאת אומרת לפני שהייתה אדמין?

מאז השיחזור אני לא יכול לגשת למחשב האדמין באמצעות הכתיבה בשורת החלונות הרגילה... :s07:

remote desktop עובד והכל. אבל אני צריך להעביר קבצים! :s07:

אני מנחש שיש איזשהוא service שמכובה, וצריך להפעיל אותו (במחשב האדמין כמובן). (אני מתכוון כשעושים RUN->services.msc /s)

:bash:

שורת החלנות הרגילה? אתה מתכוון לRUN ?

אם אנחנו מדברים על שרתי DC יש לך אחד נוסף?

אתה לא יכול לגשת מאף אחד מהמחשבים לשרת, ניסת להתחבר מהשרת לאחד המחשבים(כשאתה בRD)?

פורסם
  • מחבר

טוב, הצלחתי לסדר את העניין. הכל היה בהגדרות של הפיירוול.

הנה תמונה מפורטת של מה שעשיתי:

29575334oz5.th.jpg

פורסם

טוב, הצלחתי לסדר את העניין. הכל היה בהגדרות של הפיירוול.

הנה תמונה מפורטת של מה שעשיתי:

29575334oz5.th.jpg

אני אישית בחיים לא הפעלתי את ה FW ברשת הפנימית.

בכל מקרה בעתיד אם ישלך בעיה עם שיתופים עדיף להריץ ישר אשף רשת, אשר גם יסדר לך את הגדרותה FW

גם יוודא שכל הסרביסים הרלונטים למעלה וגם יעדכן את הPOLICY במחשב שלך.

נ.ב. אני מנחש שמה שאתה קורה לו מחשב אדמין זה לא DC אלא שרת קבצים או אפליקציה (אחרת היו לך קצת יותר בעיות מעבר למה שתיארת).

פורסם
  • מחבר

משו שהבנתי איך לנסח נכון זה מה שקראתי לו "מחשב אדמין", חחח... בתכלס' זה מחשב שרק אני יכול לשבת עליו כי הוא מנותק מהדומיין, אז הוא לא אקטואלי למשתמשים האחרים. אבל אני עדיין עם גישה לכל המחשבים שכן מחוברים לדומיין, ויש לי גישה לסרבר. אבל בתכלס' זה מחשב רגיל... =\ זה לא הסרבר.... :s07:

אני אישית בחיים לא הפעלתי את ה FW ברשת הפנימית.

אבל אבל אבל מזתומרת?! :s05: יש אינטרנט. כשיש אינטרנט עדיך FW פועל. :nixweiss:

or am i mistaken? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים