פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים בתודה מראש...אני מחפש תוכנה שתישב קבוע ותהפוך את המפות הזמניות [cache[האפשרות היחידה שלי היא לעבוד קשה ולחפש בין הקבצים ולהפוך אותם אנחנו כבר ב2008 ואני מאמין שיש בידכם לעזור לי תודה אמיר
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים מחבר מה?!מה הכוונה ב"תוכנה שתישב קבוע ותהפוך את המפות הזמניות" ?בדיוק כךאני אוהב את המשחק הישן של 2004 ומשחק הרבה הוסט עם חברים בקטע של סנייפריםהתוכנה תשב באופן קבוע ותהפוך את הזמניים לקבועים
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים מחבר בדיוק מה?אין לי מושג מה אתה כותב..אולי זה היה מוקדם מדיי בבוקר אני מחפש תוכנה שתהפוך את תיקיית הcacheלקבצים רגילים כדיי שאוכל להשתמש במפות הזמניות מתיי שארצההמשחק הוא unreal 2004
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים מחבר אומנם הניסוח לא הכי מושלם אבל בתור אחד שמשחק אנריל הבנתי מושלם http://www.geocities.com/gpkgpk13/gCacheManager.htm viola! עריכה: עוד גרסה כאן: http://www.chreo.net/UTCacheExtractor/ הורדתי אותה והיא באמת עושה סדר .תודה בהמשך מה עליי לעשות ?כדי שאוכל להשתמש במפות ? תודה אמיר
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר פשוט...להשתמש בהן. ברגע שהעברת אותן מהcache לספריות אנריל המתאימות, אתה יכול לבחור אותן כמו שאר המפות.העברתי אותן אחת אחת לפי סיומת מתאימה לכל תיקיה [מוסיקה מפות וכו...]לא עובדת לי המפהניסיתי אחרת גם לא הלךאני לא אחד שמתייאשפשוט לא מבין למה קובץ פשוט שמותקן כמו שצריך ומפוזר לתיקיות שלי לא מצליח לתפקדתודה לך על כל העזרהאמיר
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר פרט נא יותר..אתה נכנס לאנריל ו..?אתה בכלל רואה את המפות החדשות?אתה מנסה לטעון אותן והן לא עולות?מה ההודעה שמופיעה?הכל הסתדר תודה לך .פשוט טעיתי לא לחצתי על הפקודה הנכונה [process[עכשיו זה רץ פצצה ואני בשמיים תודהרק יש בעיונת קטנה.הנשקים שהיו במפה ששיחקתי ברשת לא הועברו אליי [תמוה קצת]ישנו נשק בסניפרים שהוא עם צרורות וכוונות מגניבות עם זום עצוםיש לך מושג איך אפשר להעביר או להעתיק או מה הבעיה למה הוא לא עובר?בתודה מראש ומגיע לך המון תודהאמיר
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר אין בעיות! וכל המודים/שינויים שהם לא במפה/טסטורה/מוסיקה הם בפורמט *.u כך שהמפה היא בקובץ *.unr, אבל המוד של הנשק נמצא באיזה קובץ *.u אי שם. בטח בשם שלו רשום sniper או weapon או משהו בסגנון. בקיצור חבל לי על הזמן או שיגעת ומצאת תאמין ?
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים שלום לכם,גם לי יש בעיה כזאתהעברתי את כל הקבצים מספריית ה cash לספריות המתאימות ואני יכול להעלות את המפה אצלי במחשבאבל הנשקים הם לא של המפה המקורית ששיחקתי איתהלמשל במפה של סנייפאים יש נשקים של סנייפרים אבל במפה שעכשיו אצלי על המחשב יש נשקים רגילים.אך אני יכול לקבל את הנשקים שאיתם שיחקתי כאשר המפה היתה בסרבר ברשת?חיפשתי ספריה על המחשב שלי עם קבתים של נשקים ולא מצאתימה אני צריף לעשות כדי לקבל את הנשקים?
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר שלום לכם,גם לי יש בעיה כזאתהעברתי את כל הקבצים מספריית ה cash לספריות המתאימות ואני יכול להעלות את המפה אצלי במחשבאבל הנשקים הם לא של המפה המקורית ששיחקתי איתהלמשל במפה של סנייפאים יש נשקים של סנייפרים אבל במפה שעכשיו אצלי על המחשב יש נשקים רגילים.אך אני יכול לקבל את הנשקים שאיתם שיחקתי כאשר המפה היתה בסרבר ברשת?חיפשתי ספריה על המחשב שלי עם קבתים של נשקים ולא מצאתימה אני צריף לעשות כדי לקבל את הנשקים?אחשלי אני באותה הבעיה ....לא יודע מה לעשות .בגדול עזרו לי פה חבל"ז והיום אני מוריד את המשחקים אליי [רק סנייפרים]אך הנשק של הסנייפרים לא עולה לי ...נקווה שיימצא האמיץ עם הפתרוןמקסימום נמשיך להפגש בסרבר של black zoon
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר כבר אמרתי את הפתרון- זה אחד מקבצי ה*.u שיושב איפהשהו בcache.אין לי מושג איזה בדיוק כי אני לא משחק בut04, את החיפוש תצטרכו לעשות בעצמכם.אוקי את קבצי ה u מצאתי והם עברו לתיקית סיסטםז"א שהתוכנה שהמלצת לי שינתה את שמם והעבירה אותם לתיקיה הנכונהאך לא עולה לי הנשק במשחק עצמוהורדתי כבר קרוב ל50 מפות ואף אחת מהם לא עם הנשקים הכל עובד כמו שצריך סאונד והמפות בכלל רק שזאת הבעיה היחידה הנשק וזה כאן כל העיקרתודה אמיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.