עבור לתוכן

צריך המלצה למעבד אינטל עד 1300

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למעבד אינטל, השימושים במחשב הם 60% סרטים מוזיקה אינטרנט ותוכנות 3D, והשאר משחקים.

איזה מעבד עדיף לי לשנים הבאות? E8400-500 או מעבד ארבע ליבות כמו Q6600 או Q9400 Q8200 Q9300?

בעקרון אני לא מחפש את המעבד הכי טוב ב1300 שקל, אני מעדיף למצוא את המעבד שמתאים לי בדיוק, עד 1300 שקל.

תודה, גיל

פורסם

תוכנות 3D.. תפרט.

פורסם
  • מחבר

סרטי HD אני מתכנן לראות גם כן.

מכיר SOLIDWORKS?

בתוכנה הזאת יהיה שימוש רב.המחשב שלי עם מעבד פנטיום 4 בקושי מריץ את התוכנה וזה די קשה לעבוד ככה אז צריך משהו יותר טוב וגם לחשוב לעתיד...

פורסם

התוכנה הזאת תומכת ב4 ליבות? מחיפוש קצר באינטרנט לא מצאתי תשובה.

פורסם

לפי מה שהבנתי, היא לא מנצלת 4 ליבות... קח את הE8400. ותדע רק שאוברקלוק יעשה פלאים בתוכנה הזו

תשקיע יותר בזיכרון כרטיס מסך וכו'..

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת עוד משהו לגבי סרטי HD.

יש לי כרטיס מסך 9500GT, על הקופסא של הכרטיס כתוב HDTV וHDCP, יש לי מסך CRT קופסא כזה 21", ולפי מה שהבנתי אני לא יכול לראות HD נכון? כי הרי החיבור בCRT זה החיבור הישן הזה, לא DVI אז זה לא אפשרי לראות HD, אבל הורדתי סרטוני HD כאלה, וזה זז לאט טיפה מסרט נורמלי אבל זה זז וזה באיכות לא רעה בכלל...אפשר הסבר?

יש לי פנטיום 4 אז אולי אם היה לי מעבד טוב יותר זה היה רץ מהר יותר נכון?...

פורסם

ענית לעצמך.. אתה יכול לראות HD.

זה לא קשור לחיבורים. כלומר יש קשר, אבל לא בעניין הזה.

פורסם
  • מחבר

אבל איך זה אפשרי אם יש לי מסך CRT? אולי אני לא באמת רואה HD, איך אני יכול אם זה באמת HD או לא? אם כן, זה ממש מגניב :D

פורסם

אתה רואה HD, פשוט יכול להיות שאתה משתמש ברזולוציה נמוכה מהרזולוציה המקורית של הסרט, ואז המחשב דוחס את זה לרזולוציה שתתאים לרזולוציה שבה אתה משתמש. אבל בעיקרון זה לא חשוב, גם אם המחשב דוחס את זה, אתה יכול לראות את זה גם אם תשתמש במסך אחר.

לא צריך ללכת סחור סחור, אם הצלחת לראות HD אז זה אומר שאתה יכול לראות HD.

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה אצלי זה 1115*900 משהו כזה

אם אני יעלה רזולוציה אז אתה רוצה להגיד לי שאני יראה יותר טוב ת'סרט?

פורסם

זה תלוי בקובץ הספציפי של הסרט...

אין לך מה מה להעלות רזולוציה. פשוט תראה את הסרט כמו שאתה רואה אותו ותהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים