פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים אז ככה קניתי עם חבר את ההגה G25 במצבע של 1+1 בבאג...עכשיו אני מחפש לקנות משחק טוב לשחק בועשיתי חיפוש ברשת ה 2 משחקים הכי טובים שמצאתי הםGRID ו GTR2האם יש משהו שפספסתי שאתם יכולים להמליץ?
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים אם אני לא טועה זה משחק מתאים life for speed תנסה ותעדכן אותנו תחדש אחי...
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים מחבר אם תרצו אביא תמונה וביקורת קטנה...עכשיו אני רק בתהליכים למצוא משחקיםיש לי רק משחק מעפן אחד של מרוצים משהו חינמי של BMWאת המשחקים שלי אני בדרך כלל קונה...לא נוהג להוריד.אז אני צריך להזמין לי כמה משחקים
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים כל הסימולטורים טוענים להיות קרובים מאוד למציאות אבל אחרי שתשחק בLFS לא תחזור לשום סימולטור אחראין עוד סימולטור שמרגיש כל כך אמיתי וטוביש את rFactor וGTR:E שדי דומים בשליטה אבל הם לא משתווים לLFS, הסיבה היחידה שאני משאיר את GTR:E זה הנורברג שאין כמו לקחת איזה סיבוב של 8 דקות במסולול הכל כך כיפי הזה, סך הכל נסה את שניהם אולי תאהב גם.יש עוד סימולטור אחד שמרגיש מאוד אמיתי Richard Burns Rally אבל זה סימולטור ראלי וכמו בראלי צריך להיות נהג ברמה מאוד מאוד גבוהה כדי להישאר על הדרך ולא להיתקע בעצים כל שנייה.לגבי GRID במירוץ רגיל הוא נחמד אבל אני לא מצליח לבצע שם דריפט עם ההגה, מהבחינה הזו הוא מאוד שונה מLFS, הצלחתי לעשות דריפט רק עם השלט של האקסבוקסודירט לא אהבתי.
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים ברור שLFS מעולה אבל אם תשאלו אותי, גרפיקה וסאונד תורמים הרבה לחווית הנהיגה שלי, וLFS מיושן, מה לעשות.
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים איפה אפשר לקנות את המשחק הזה LFS??ויש גם את ה NFS UNDERCOVER שהגה עובד פה באופן מלא כולל 6 הילוכים בגיר רגיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.