עבור לתוכן

קליטה בלתי-מספקת בEdimax BR6504N?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה.

adiz: לפני שרכשתי את הנתב ביררתי עם KSP שאני מקבל אחריות רשמית מפיקוק. אם לא הייתי מקבל אחריות בפיקוק לא הייתי קונה את הנתב שם בכלל. מוזר שאצלהם הנתב משמעותית יותר זול ממקומות אחרים ועדיין יש אחריות של פיקוק...

בינתיים עדכנתי את הקושחה ל1.47. לא עדכנתי ל1.5 עדיין אבל אנסה בהקדם.

את האמת לא ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס רשת במחשב הנייד. קשה לי להאמין שזה יעזור, כי בכל זאת עם נתב ה3Com הישן אני מחובר במהירות נפלאה. אנסה בכל זאת לעדכן ולראות מה קורה.

תודה!

*עדכון*

הצלחתי "להמיר" את הנתב לBR6504N, לא שזה עזר באיזושהי דרך. :P

לגבי עדכון הדרייבירים של הכרטיש רשת במחשב הנייד:

בהתחלה ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של HP דרך המחשב הנייד. מסתבר שחוץ מלגלוש באתר לא הצחלתי להוריד אף קובץ עם המחשב הנייד.

אז הורדתי את הקבצים במחשב הנייח שלי (דבר שלא הצלחתי עם הנייד), וכשניסיתי להעביר את הקבצים דרך הרשת, זה עבר במשהו כמו 10kb/s ולא יותר.

יש פה בעיה רצינית, והנתב הזה מתחיל להימאס עליי. להחזיר?

פורסם

תעדכן אותנו אחרי שדרוג הקשוחה (אם בכלל אפשרי), ועדכון הדרייברים...

פורסם
  • מחבר

כבר עדכנתי את הקושחה, כמו שכתבתי בהודעה האחרונה. הדרייברים של הכרטיס רשת כבר היו הכי עדכניים, זה לא נתן לי אפשרות להתקין שוב. :\

פורסם

אני מציע שתתקשר ביום ראשון לפיקוק, ותסביר להם את העניין, במידה ומדובר בראוטר תקול, הם יחליפו אותו מייד (מניסיון).

אגב (וקצת OFF),

הצלחת לעדכן את הקשוחה של הנתב מ- 1.47 ל- 1.50 שמאתר EDIMAX העולמי ?

אם כן, זה אומר שמ.התקשורת אישר סוף סוף לעבוד ברוחב שידור של 40MHz במקום 20MHz לערוץ (מה שיתן לתקן ה- N Draft לתת מהירות של 300Mbit/s במקום חצי מזה), זו התקדמות לטובה, הדבר הבא, לשחרר לציבור את טווח ה- 5GHz...

רק חבל שנראה את תקן ה- N במלוא הדרו רק עוד שנה~ (מהירות של עד 600Mbit/s, ה- Draft הבא תומך כבר 450Mbit/s ו- INTEL שחררה כבר כרטיסי Mini PCI-E לניידים שתומכים בו - סדרת ה- 53XX).

פורסם
  • מחבר

adiz, באמת אתקשר מחר לפיקוק, נראה מה הם יכולים להגיד בנושא.

אכן הצלחתי לעדכן את הקושחה ל1.47 מהאתר הישראלי ואז ל1.50 מהאתר העולמי.

פורסם

האם מישהו נתקל בבעיית קריסה כרונית (כולל ניתוקים מחיבור חוטי) עם הראוטר הזה?

פורסם
  • מחבר

חברים,

החליפו לי את הנתב ועכשיו הכל עובד מצוין. :) תודה לכולם על העזרה!

פורסם

היי חברה קניתי את הנתב הזה ושידרגתי ל 1.5 כמו שרשמו כאן.

ורכשתי את הדונגל EW-7718IL והקליטה ממש גרועה. עם הראוטר הישן שלי של אדימקס שהוא תקן B קולט לי מקסימום ואיתו שהוא תקן N! קולט בקושי 2 קווים. לא יודע מה לעשות ואין זמן להתקשר לפיקוק כי אני חוזר לצבא. עידכנתי את הדריבר החדש של הדונגל אבל לא הצלחתי לעדכן לו את ה FIMWARE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים