עבור לתוכן

תשתית בזק או הוט?

Featured Replies

פורסם

האם באמת יש הבדלים משמעותיים בין התשתית של 2 החברות?

פורסם

אין תשובה חד משמעית.

כל מקרה נקודתי לגופו.

פורסם

תלוי מה הצרכים שלך ולמי אתה מחובר ליס/הוט (ואם אתה מחובר )

פורסם

אין כמעט שום הבדל כרגע מבחינת משתמש הקצה. לך על מה שזול ואם לא טוב לך, תעבור לתשתית השניה.

פורסם

אם אתה מחובר לכבלים ואתה לא גולש כבד (כלומר אלה המורידים סרטי 'טבע' ) יש שם מבצע של אינטרנט + כבלים + טלפון . אומרים שזה חוסך 1000 שח בחודש . אבל הבעיה שהאינטרנט זה 1.5 מגה

פורסם
  • מחבר

זה נכון שבהוט יש הרבה יותר ניתוקים?

פורסם

לא.. אני בהוט ואין לי ניתוקים בכלל..

לפי דעתי ההבדלים היחידים שיהיו ביניהם זה אולי בפינגים לחו"ל.. זה הדבר היחידי שאתה תרגיש בו בהבדל לדעתי

בכל מקרה, תבדוק את המרחק שלך מהמרכזיה.. אם אתה קרוב למרכזיה נגיד 500 מטר או פחות שזה מצויין אז לך על ADSL..

או אתה רחוק אז לך על HOT..

אם יש לך הרבה דיירים בבניין עם HOT אז לך על בזק (למרות שאני לא יודע אם זה משפיע כבר הדבר הזה, אולי זה היה רלוונטי רק פעם אין לי מושג)

בתכלס לא תרגיש בהרבה הבדל ביניהם.. הכל תלוי באיכות התשתית שיש לך באיזור של HOT ובזק.. מקסימום תבקש לעשות אינטרנט ניסיון לחודש או שבוע כמה שהם נותנים בHOT ואז בבזק ותתחבר למה שיתאים לך..

פורסם

אם יש לך הרבה דיירים בבניין עם HOT אז לך על בזק (למרות שאני לא יודע אם זה משפיע כבר הדבר הזה, אולי זה היה רלוונטי רק פעם אין לי מושג)

אם כול הדיירים ישתמשו באותו זמן באינטרנט בפעולה שמצריכה רוחב פס יורגש ההבדל . כי הכבלים משתמשים בשיטה הדומה לאינטרנט בחיוג הישנים . כלומר זה פונקציה של כמה משתמשים לכבל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים