עבור לתוכן

הזמנת sennheiser מחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא יודע אם זה ממש קשור לפה, אבל הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר אתרים מחו"ל שבהם ניתן להזמין אוזניות של SENNHEISER עם עלות משלוח סבירה

תודה

פורסם

תזמין מEBAY.

לגבי עלות משלוח, תלוי מאיפה שולחים וכו'.

הבעיה שלך היא לא המשלוח - אלא המכס.

ותקווה שלא יקחו לך הרבה ;D

פורסם
  • מחבר

בקשר למכס- כמה הם לוקחים (אם בכלל)?

לפי מה שהבנתי, זה 15% מהסכום הכולל.

בכל מקרה, זה יוצא בהרבה יותר זול מהמחירים המטורפים בארץ.

פורסם

על אוזניות, מע"מ בלבד.

שזה 15.5% כיום.

פורסם

ל-Sennheiser אני חושב ש-ebay יכול להיות אחד היותר טובים. כמו שנאמר סוגי המשלוח והמחירים תלויים במקום הימצאות הפריט ובמוכר. וכן, ברוב הדגמים, במיוחד היקרים יותר יצא לך ששילמת פחות גם אחרי מע"מ ומשלוח מאשר תשלם בארץ (בתנאי שאתה לא בוחר איזה משלוח ב-200$ שיגיע אליך מארה"ב בחצי שעה כן?). אבל כמובן שאם אתה לא נעול על דגם ספציפי אתה גם יכול להתייעץ כאן עם אנשים לגבי האופציות שיש לך בתקציב מוסיים ואז גם ישנם עוד אתרים.

בהצלחה

פורסם

אם אין לך מגבר אוזניות - קנה את ה595.

אם יש לך, עדיף את ה600 או 650.

ואם אתה רוצה סגורות - ה280 שלהם נחמדות מאוד.

בכל מקרה, אם אתה לא סגור לגבי הסוג, תרגיש חופשי להתייעץ פה.

פורסם
  • מחבר

האמת שהתקציב שלי לא בשמיים, בטח לא ל HD600 ומעלה או HD595, וההתלבטות הייתה בין PC166 לבין HD555 כאוזניות שמטרתן מוזיקה&גיימינג, כלומר מיועדים למחשב כמעט בלעדית (במקרה של PC רק בלעדית כמובן, ובמקרה של HD הייתי קונה גם מיקרופון נפרד פשוט). חיפשתי משהו נחמד בפחות מ 100 דולר (לא כולל משלוח וכו'). אני לא כל כך מבין בעניין אבל אמרו לי שבשביל ה HD555 ומעלה מומלץ לקחת גם מגבר, ואם מחברים למחשב אז גם כרטיס קול טוב כדי לנצל לגמרי. באתי להזמין את ה PC166, ובסוף לא התאפקתי והזמנתי PC350 :silly::bash:

כמובן שרק מאוחר יותר גיליתי שגם להם צריך מגבר/ כרטיס קול טוב כדי לנצל לחלוטין. את אלו כנראה אקנה בהמשך...

פורסם

כמעט כל את כל האוזניות (שנמצאות מעל לרף מסויים) אפשר לנצל טוב יותר ולשמוע באיכות גבוהה יותר אם תשתמש בכרטיס קול טוב יותר ומגבר מתאים וכד'....כמובן שבשלב מסויים נכנס העניין של טעם אישי, או שילובים מסויימים שמתבררים כיותר מוצלחים מאחרים ועוד.

במקרה שלך אם אני לא טועה, ל-PC350 יש 150ohm ולכן כנראה לכרטיס קול סטנדרטי או מובנה יהיה קצת קשה להפיק סאונד נורמאלי וייתכן כי תצטרך לשלם עוד אקסטרה על ציוד נוסף אם תרצה להנות מהאוזניות כמו שצריך. אם כבר הזמנת כל שעליך לעשות הוא פשוט לחכות ולבדוק.

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על BEHRINGER HA400 כמגבר לאלו?

מגבר זול מאוד אבל רציתי לשאול אתכם אם הוא בכלל מניב תוצאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים