פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אם אני לא טועה הויוו של ניוודיה תומך רק ב800 על 600בעוד שהגיים קיוב מוציא 1024 על 768אני לא מכיר שום דבר שיוכל לשנות את זהNVIDIA לא מייצרת את השבבים של ממשק הטלויזיההשבבים נרכשים בנפרד מחברות שונות , על ידי החברות שמייצרות את הכרטיסהשבבים הכי נפוצים לTVINOUT הם של סמסונג אם אני לא טועה
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים I'll try that DScaler program, but should I download the alpha version or the "stable version?. PT, do you use a Graphical Accelerator with ViVo or a TV card to connect your Gamecube? אני משתמש בכרטיס TV אני מתנצל, אבל WOW איכות התמונה בWinDVR פשוט פי 10 מדיסקיילר גם ההקלטה ממש חלקה. ועכשיו אני ממש יכול להמליץ לך עליה (מי שתוהה, הורדתי גרסאת TRAIL שך התוכנה ואני ממש מורשם) גם ניסיתי את PowerVCR ואיכות התמונה גם טובה אבל ההקלטה לא ממש חלקה ומסיבה מוזרה אין לי סאונד בתוכנה.
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים What TV card did you use, and can you connect RCA directly to it?השתמשתי ב FlyVideo 98 , יש שם S-Video וגם RCA רגיל ....עכשיו עם הגירסה 4.1.7 הצלחתי להפעיל את הVIVO ...
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר Hmm, maybe I should get a TV card since if you say WinDVR looks better than DScaler and WinDVR looks rather horrendous here.PT, which TV card did you connect your Gamecube to, also, which settings did you choose in WinDVR?
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים ארמגדון, עוד לא נתת לנו סקרין שוט של איך שרואים אצלך בDVR, אולי זה תקלה מסויימת שאנחנו מכירים מבטיחים לא לצחוק
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים Hmm, maybe I should get a TV card since if you say WinDVR looks better than DScaler and WinDVR looks rather horrendous here.PT, which TV card did you connect your Gamecube to, also, which settings did you choose in WinDVR?FlyVideo 98אבל הוא ממש חראאני בקרוב מחליף ללידטק 2000XP DELUXEולמה אתה מתכוון בהגדרות?ד"א, יש לי בעיה אחת לא גדולה עם WINDVRכל פעם שאני מתחיל אני צריך לשנות את שיטת שידור למשהו אחרואז להחזיר לNTSC בכדי שזה יעבוד טובאבל איכות התמונה שווה אתה זה
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים Fly Video הוא לא חרא בכלל ... יש תמורה למחיר .רוב הכרטיסים האלה מבוססים על צ'יפ BrookTree , כך שאין הרבה מה לצפות מהם ....אבל עם קצת כיוונים אפשר להגיע לאיכות תמונה לא רעה .
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר I'll add some pictures of how stuff look tomorrw.In anycase I'm getting a Pinnacle PCTV Pro card next week from someone who isn't using it so I'll be able to see how it works with a TV card.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אני יודע שאני יורה באויר, אבל אם יש לך וידאו, רוב המכשירים החמודים האלה יודעים להעביר שיטות שידור.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר I tried to connect it via the VCR in my living room which does support NTSC but the result was a black and white picture on the TV and the VCR has no apparent button to switch view methods.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים ארמגדון, אם אתה מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה רק בשביל הקיוב אז כבר מציע לך לקנות ממיר NTSC-PAL ב300 שקל בערך וככה תוכל להנות מהקיוב שלך על הטלויזיה הגדולה שלך (אני בטוח שהיא יותר גדולה מהמסך) ואם יש לך רסיבר תומך ProLogic2 בכלל תהנה מסראונד יפה
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר Not buying a TV card getting it for free, and I actually prefer having the cube in my room, it's much nicer.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.