פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים שלום יש לי את הרמקולים S750 7.1 700RMS ונדפקו לי שני טוויטרים. לרמקול אחד הטוויטר עובד חלש מאוד, וברמקול השני הטוויטר עושה רעשים כשהרמקולים על עוצמה גבוהה. אפשר אולי איך שהוא להחליף טוויטרים לרמקולי האלו ? זה ממש מבאס לשמוע ככה מוזיקה וכו' :\ הנה לכם תמונה של הרמקול מהאינטרנט. http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-gigaworks-s750_2.html תודה מראש לעוזרים...!
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים תנסה ליצור קשר עם היבואנים ולשאול אותם. אם אפשר לתקן זה יהיה אצלם.Anatoli.
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים מחבר אוקי, תודה.אגב את יכול להביא לי את המספר טלפון שלהם, זה יעזור לי מאוד.וכמה כל העניין הזה אמור לעלות לי ?
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים לא יודע ולא יודע. תחפש בדפי זהב ותתקשר אליהם. או שתחפש בגוגל פשוט.Anatoli.
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים מחבר מישהו בקשה יכול להביא לי את המס' שלהם ?אגב חנות מחשבים רגילה יכול לפתור לי את הבעייה ?ואגב אני יכול להחליף טוויטרים לרמקולים בעצמי או שדרוש טכנאי ?
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים הבעיה היא לא ההחלפה של הטוויטרים. הבעיה היא להשיג אותם ולבדוק שאכן הטוויטר זה החלק הבעייתי.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.