פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים יש לי שני כוננים קשיחים עשיתי פורמט והתקנתי את הדרייבר של הלוח אם כי אחד מהכוננים זה SATA ותמיד אחרי שהייתי מתקין את הלוח אם הכונן היה מופיע לבדעכשיו פתאום לאחשוב לציין שהכונן תקין ועד לפני יום וחצי יומיים עבד חלק ורצו עליו משחקיםמה הבעיה פה?
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר בדיוקלא פתחתי את המחשב לא נגעתי בכלום מה גם שאין רעשים שמעידים על פאקים בכוננים ממש שקט הכל עובד ורץ מבחינת חומרה רק שהוא לא מזהה את הכונן אגב כשאני מעלה את הווינדוס גם לפני הפורמט וגם אחרי תמיד היה לי כתוב משהו לגבי NVIDIA RAID ואם אני רוצה להקיש F10היה מופיע לי שם הכונן הרגיל שעליו מותקן הווינדוס , אחרי הפורמט נכנסתי לNVIDIA RAID WIZARD שעוזר בעריכת כוננים וגם זה לא עוזר.
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים תן לי להבין אחרי הפירמוט ראית את המחיצות ועכשיו הם נעלמו או שמאז הפירמוט אתה לא רואה את המחיצה?
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר מאז הפירמוט אני לא רואה את הכונן השני רק את זה שמותקנת עליו מערכת ההפעלה.
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים אני כמעט סגור על עצמי שלא התקנת טוב את מערכת ההפעלה (לא יצרת מחיצות נכון)במהלך הפירמוט המחשב זיהה את 2 הארדיסקים?
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר תקשיב זה שני כוננים קשיחים שוניםאחד של 80אחד של 250זה של 80 מותקנת עליו מערכת הפעלההשני חצי מזוהה על ידי תהליך ההתקנההוא מזוהה ורשום על המסך אבל לא בדיוק , כי אני תמיד צריך להתקין את הדרייבר של הלוח אם בשביל שהוא יופיע לימבין? אז רק אחרי תהליך התקנת ווינדוס אני יכול להתקין את הדרייבר אבל הבעיה שגם אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הלוח אם הכונן לא מופיע לי
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים הוא מזוהה ורשום על המסך אבל לא בדיוק , אתה רואה אותו או לא רואה אותו? אם כן תנסה ללחוץ עליו מקש ימני , אתחול ,ולהתחל אותו אחרי שהתקנת את הדרייבר.
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר אני יודע שזה קצת מסובך במיוחד שהכל מתנהל פה דרך פורום אבל תראה:אחרי הפורמט עולה הווינדוס הכל רגיל כמו שצריך נכון?יש לי LOCAL C שזה הכונן הראשון צריך להיות לי עוד אחד שלא מופיע ופה בדיוק הבעיה (הוא לא מופיע אפילו לא על המסך)איך אני עושה שיופיע ואני יוכל להשתמש בולאתחל אותו יהיה קצת בעייתי לא? כי הוא מפוצץ במלא דברים והכל ימחק לי (200 גיגה של מידע)
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר בדיוקאני פשוט מתקין את הלוח אם את הדרייבר שלו ועדיין לא נותן לי כלוםhttp://www.fxp.co.il/showthread.php?p=23643806&posted=1#post23643806תראה מה הציעו לי פהאני מפחד שאם אני יעשה מה שאמרו לי פה , הכל ימחק לי תציע לי פיתרון...
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים הם הציעו לך לעבוד עם פרטישן מג'יק אבל זה לא יעזור במקרה שלך. איזה לוח יש לך ?
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים דבר ראשון בודקים ב DISK MANAGMENT תעשה קליק ימני על המחשב שלי > MANAGE אחרי זה כנס ל DISK MANAGMENT ותראה אם ה HD מופיע
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר אז ככה במנהל הדיסקים יש לי את כונן C שהכל בסדר איתו (הוא נקרא DISK 0)אבל השני לא מזוהה הוא DISK 1יש עליו סימן קיראה צהוב כתוב DYNAMIC ו FOREIGN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.