פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים אני רוצה לקנות צורב מסוג S-ATA כי בעתיד אני קונה מחשב חדש ואני רוצה שיתחבר ללוח ... הצורב : LG - DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Interface: S-ATA LightScribe: No ------------------- הלוח אם שלי : הצורב יתחבר ללוח אם שלי..? ד"א ההארד דיסק שלי מחובר על SATA.. ואני רוצה להיות בטוח שזה יתאים..
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים ללוח האם שלך (ואני יכול רק להניח כי מדובר בGA-8IPE775-G, הדגם הכי קרוב למה שרשום אצלך) יש חיבורי SATA, כך שאם הם פנויים (לפחות אחד מהשניים שיש בלוח) אין סיבה שלא.
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים ההארד דיסק שלך, לפחות לפי התמונה שהעלית, מחובר בIDE. פשוט תפתח את המארז ותראה אם יש חיבורי SATA על הלוח ואם הם מתאימים...
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים ההארד דיסק שלך, לפחות לפי התמונה שהעלית, מחובר בIDE. פשוט תפתח את המארז ותראה אם יש חיבורי SATA על הלוח ואם הם מתאימים...בטח שההארדיסק הוא IDE, כל הדיסקים הסטנדרטיים הם IDEבמקרה שלו מדובר על IDE מסוג SATAפותח האשכול, לפי התמונה זה הלוח שלך ga-8IPE1000-Gויש לך שני כוננים אופטיים בחיבור PATA והארדיסק בחיבור SATAאתה יכול להוסיף עד שני רכיבי PATA נוספים ועד רכיב SATA נוסף.אין שום בעיה שתקנה את הDVD הזה, רק תזכור לקנות גם כבל SATA ולבדוק חיבור חשמל
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים בטח שההארדיסק הוא IDE, כל הדיסקים הסטנדרטיים הם IDEבמקרה שלו מדובר על IDE מסוג SATAפותח האשכול, לפי התמונה זה הלוח שלך ga-8IPE1000-Gויש לך שני כוננים אופטיים בחיבור PATA והארדיסק בחיבור SATAאתה יכול להוסיף עד שני רכיבי PATA נוספים ועד רכיב SATA נוסף.אין שום בעיה שתקנה את הDVD הזה, רק תזכור לקנות גם כבל SATA ולבדוק חיבור חשמלטיפה בילבלת אותי פה... אשמח להסבר.
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים הוא התכוון לכך ש SATA הוא ATA סריאלי ו-IDE/PATA הוא פרללי. כלומר שניהם ATA בסופו של דבר.זה לא מדויק כי SATA הוא SATA ולא SPATA. אבל מה שכן, שניהם ATA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.