עבור לתוכן

למשחקים:מסך מחשב VS. מסך טלויזיה

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי דילמה,אני רוצה לקנות מסך גדול לחדר

כרגע יש לי 22" 226BW

אני חשבתי על טלויזיה FULL HD "37

כי חבר שלי קנה כבר 37 FULL HD של HITACHI

ומשחקים נראים שם מצויין

אבל אז חשבתי "אז מה זה מסך מחשב?"

השאלה שלי היא:למה לא לקחת טלויזיה 37" במקום סמך מחשב 26"\28"?

מה ההבדל? חוץ מהגודל כמובן

האם אני מפספס משהו?

תודה

פורסם

לטלויזיה רגילה יש רזולוציה נמוכה...

מאשר שיש לפלאזמה או LCD

פורסם
  • מחבר

לטלויזיה רגילה יש רזולוציה נמוכה...

מאשר שיש לפלאזמה או LCD

אני לא מדבר או חושב על טלויזיה רגילה

אך ורק על LCD FULL HD

פורסם

למשחקים זה מצוין. לעבודה זה לא מתאים - גדול מידי, גודל נקודה ענק, צריך לשבת רחוק.

פורסם

רציתי לשאול משהו מתוך סקרנות.

האם למסכי הטלויזיה מסוג ה-LCD גם יש את הנושא הזה של פאנלים שונים?

שמתי לב שבמסכים האלו זוויות הצפיה רחבות הרבה יותר ממסכי מחשב.

פורסם

בטלוויזיות איכותיות לא ישימו TN, אלא VA/IPS. וגם בזולות יותר משתדלים לשים TN טיפה יותר איכותי.

פורסם
  • מחבר

יש אולי דגם של LCD שאתה מכיר שכדאי לי ללכת עליו?

פורסם

אפילו במחירו בחנויות הDELL 2709W מעולה ומומלץ.

הייתה מכירה פומבית שנסגרה כרגע (כל המסכים שוריינו) אבל תמצא פה פרטים עליו:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374030.0

פורסם
  • מחבר

אפילו במחירו בחנויות הDELL 2709W מעולה ומומלץ.

הייתה מכירה פומבית שנסגרה כרגע (כל המסכים שוריינו) אבל תמצא פה פרטים עליו:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374030.0

fi כן קראתי את התראד הזה והבנתי שהוא טוב

אבל בשבלי זה קצת קטן,אני מדבר על37"+

המכיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 8500-9000 ש"ח

או שהשאלה הזאת מתאימה יותר לפורום של "אודיו וקולנוע ביתי"?

פורסם

אז לא הסברת את עצמך כמו שצריך

"אני רוצה מסך גדול לחדר" לצורך מה ? חשבתי שמדובר במסך מחשב שאתה רוצה שיהיה ענק עם 1920X1080 ב FULL HD ???

אם לא ואתה מחפש מסך לטלוויזיה אתה בכלל צריך PLASMA ולא LCD כי הם על הפנים עכשיו עם שחורים שהם אפורים ואיכות זוועתית בשידורי HOT ו YES שהם כידוע אינם HD (לא מדבר על ערוצי ה HD המסכנים).

פורסם
  • מחבר

אז לא הסברת את עצמך כמו שצריך

"אני רוצה מסך גדול לחדר" לצורך מה ? חשבתי שמדובר במסך מחשב שאתה רוצה שיהיה ענק עם 1920X1080 ב FULL HD ???

אם לא ואתה מחפש מסך לטלוויזיה אתה בכלל צריך PLASMA ולא LCD כי הם על הפנים עכשיו עם שחורים שהם אפורים ואיכות זוועתית בשידורי HOT ו YES שהם כידוע אינם HD (לא מדבר על ערוצי ה HD המסכנים).

אני הסברתי דווקא סבבה ציינתי שמדובר בטלויזיה LCD למשחקים

אני לא אחבר אותה לממיר או משו כי אני לא ממש רואה טלויזיה מה שאני רואה זה סדרות שאני מוריד

אם אני אלך על SONY BRAVIA 37"-42" FULL HD זה לא ייתן לי תמורה טובה מספיק?

פורסם

ואתה עדיין לא מסביר את עצמך כמו שצריך.

מהיום תתנסח טיפה יותר בפירוט בבקשה:

- "אני צריך טלוויזיה למשחקים - לחבר אליה PS3\XBOX" - מכאן נסיק שהישיבה רחוקה ונמליץ על LCD שלמרות שתראה בה זוועה כל מה שהוא אינו HD תהנה ממשחקים ב FHD. אם הטלווזייה עסקינן הרי שפלאזמה היא המומלצת פשוט היא נורא יקרה כשזה מגיע ל FHD ולכן לך עדיפה LCD זולה.

- "אני צריך טלוויזיה למשחקים - לחבר אליה את המחשב"- מכאן נסיק שהישיבה קרובה ולא נמליץ על מסך מחשב

פורסם
  • מחבר

תודה על ההארה שלך

המסך יחובר למחשב

אני לא אשב קרוב למסך

החיבור יהיה מ DVI לHDMI

פורסם

אני אישית חיברתי את המחשב לטלויזיה LCD 32" ואני ממש מרוצה מהאיכות תמונה. חדה מאוד, הסרטים מוצגים מושלם. בנוסף יש לי גם XBOX 360 שנותן אחלה תמונה. בקיצור, הסר דאגה מליבך לגבי האיכות תמונה בחיבור מחשב לטלויזיה.

הדבר היחיד שאתה צריך לשקול לדעתי הוא המסך מבחינת גודל. לעבודה מקרוב הטלויזיה לא נוחה. תמונה גדולה מדי וגודל פיקסל גדול ביחס לפיקסל במסך מחשב. אם אתה הולך לעבוד עם המחשב לגרפיקה או אופיס וכדומה כדאי שתשקול את העניין אבל אם אתה מתכוון להשתמש במחשב רק למשחקים/אינטרנט/סרטים (ויש לך תקציב כמובן) אז לך על הטלויזיה

איך אומרים: הגודל כן קובע... ;)

פורסם
  • מחבר

אני אישית חיברתי את המחשב לטלויזיה LCD 32" ואני ממש מרוצה מהאיכות תמונה. חדה מאוד, הסרטים מוצגים מושלם. בנוסף יש לי גם XBOX 360 שנותן אחלה תמונה. בקיצור, הסר דאגה מליבך לגבי האיכות תמונה בחיבור מחשב לטלויזיה.

הדבר היחיד שאתה צריך לשקול לדעתי הוא המסך מבחינת גודל. לעבודה מקרוב הטלויזיה לא נוחה. תמונה גדולה מדי וגודל פיקסל גדול ביחס לפיקסל במסך מחשב. אם אתה הולך לעבוד עם המחשב לגרפיקה או אופיס וכדומה כדאי שתשקול את העניין אבל אם אתה מתכוון להשתמש במחשב רק למשחקים/אינטרנט/סרטים (ויש לך תקציב כמובן) אז לך על הטלויזיה

איך אומרים: הגודל כן קובע... ;)

תודה על התגובה

אני כנראה כן אלך על טלויזיה אולי יש לך דגם מסויים שהיית ממליץ עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים