עבור לתוכן

שאלה לגבי ניתוקים של הראוטר

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי ראוטר אלחוטי NETGEAR WGR6104 וראוטר חוטי ישן EDIMAX 614.

מה שקורה זה שכאשר הייתי מחובר דרך האלחוטי, הייתי צריך לרסט את הראוטר 1-2 פעמים ביום. חיברתי לפני 3 ימים ראוטר חוטי והוא לא מתנתק.

שאלתי היא כזאת: האם אפשרי לחבר ראוטר אלחוטי לראוטר חוטי שמחובר למודם , ואם כן האם זה יכול לפתור לי את בעיית הניתוקים של הראוטר ?

פורסם

נתחיל בזה שאין דבר כזה ראוטר חוטי וראוטר אלחוטי... כל הראוטרים הם אותו דבר... חוטיים ואלחוטיים כאחד.

עכשיו, האם תוכל להסביר את עצמך יותר טוב?

פורסם
  • מחבר

Netgear- אלחוטי שצריך לרסט אותו כל יום .

EDIMAX- מתחבר ע"י כבל רשת והינו תקין.

מה שאני רוצה לברר זה האם חיבור של ראוטר קווי ואחריו אלחוטי יפתור את הבעיה .

פורסם

טוב... אני אגיד לך מה אני מבין ואתה תתקן במידה ואני טועה, סבבה?

יש לך 2 ראוטרים + מודם.

ראוטר אחד תקין,

ראוטר אחר לא תקין.

עכשיו, לשרשר שני ראוטרים זה מיותר, מה גם שאם אחד לא תקין אז הוא ישאר לא תקין... ואז לא הרווחת כלום.

כל ראוטר יכול להיות אלחוטי. לכן, תחבר את הראוטר התקין אל המודם והכל יבוא על מקומו בשלום.

פורסם
  • מחבר

עופר EDIMAX 6104 הוא לא אלחוטי. אפשר לעשות אותו אלחוטי ? לא ?

פורסם

אני לא מכיר את הדגם.

יש לו אנטנה?

פורסם

עופר, ראוטר אלחוטי = נתב בעל ממשק אלחוטי, ראוטר קווי = נתב בלי ממשק אלחוטי.

doctor80, כשאתה אומר "לרסט את הנתב", אני מניח שמדובר בלכבות ולהדליק אותו, לא בלמחוק לו את כל ההגדרות ולהגדיר מחדש. אני צודק?

והאם הבעיה הייתה רק בחיבור האלחוטי? כלומר, המחשב היה מתנתק מהחיבור האלחוטי, אבל הנתב עצמו לא היה מתנתק מהאינטרנט.

אם זה המצב אז כנראה שהבעיה בנתב היא הממשק האלחוטי שלו ולשרשר אותו לנתב האלחוטי לא יעזור, כי הוא עדיין יעשה בעיות.

אם המצב הוא שחיבור האלחוטי היה נשאר תקין והנתב פשוט היה מתנתק מהאינטרנט, אז באמת אפשרי לשרשר את שני הנתבים. אתה יכול להשתמש במדריך הבא ע"מ לחבר את הדברים (זה החלק האחרון במדריך): http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

בכל מקרה, המלצה שלי היא לקנות נתב חדש. אתה יכול לקנות נתב כדוגמאת הBR-6204WG של אדימקס ב170-180 ש"ח אפילו. הוא יותר טוב משני הנתבים שיש לך ולא תצטרך לעשות כל מיני משחקים בשביל שהכל יעבוד.

פורסם
  • מחבר

לידיעתכם חיברתי את שני הנתבים בשרשור ובינתיים אין ניתוקים. (את ה 180 ש"ח אני תמיד אספיק לבזבז) .

תודה על היעוץ בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים