פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים שלום יש לי מעבד k8upgrade-nf3עם BIOS - גרסה k8upgrade-nf3 bios p2.40 הביום בכל פעם שהמחשב עולה מבקש ממני לבחור בין F2 לF11 SETUP או BOOT לא רק שזה מעקב את העלייה ומציק אלה גם זה ממשיך בחלון כחול שמבקש ממני לבחור אמצעי ל-BOOTאני מתבקש לבחור בין מספר אפשרויותהפרוצדורה המציקה הזאת גורמת לעליית המחשב להפוך לעסק של 10 דקות מייגעותלא מצאתי פתרון באינטרנטאפשר עזרה?
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0ומה רשום לך כשאתה צריך לבחור בין F2 ל-F11.. איפה שהוא מזהה כוננים קשיחים וכו', אמור להיות רשום משהו.
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים תן יותר פרטים: מה בדיוק רשום לך על המסך.בכל אופן, התחושה שלי היא שנגמרה לך הסוללה של ה-BIOS, מה שגורם למחיקת ההגדרות כל פעם מחדש.
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים סוללה אני לא חושב שזה קשור כי אני קיבלתי הודעה אחרת כאשר ניגמר לי הסוללה כמו שאמרו לך שנה בביוס להגדרות בררית מחדל ובדוק שאין שום דיסק בכונן או לחילופין מקור USB המחובר למחשב. יש עוד כמה סיבות שהם קשורות גם לווינדוס שלך. כמו שאמרו אנא כתוב את התוכן שמוצג לך בעלית המחשב כך אנשים פה יוכלו לדעת איפה הבעיה ומה היא יום טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.