פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים יכול ליהיות שאין אפשרות להתקין xp על המחשב הנייד, רק vista?אולי אני עושה משהו לא טוב אבל זה לא נותן לי
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים יש דגמים שאין להם דרייברים ל - XP אבל כרגע מה יש על המחשב, ויסטה?הבנתי שזה קצת סיפור למחוק ויסטה.
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים לפעמים זה חתיכת סיפור, כשה-XP לא מזהה את כונן ה-SATA במחשב, ואין אפשרות להעביר את ה-SATA למצב IDE ב-BIOS.אז צריך לחפש או ליצור התקנה מיוחדת של XP שהדרייבר SATA של הצ'יפסט המתאים מובנה בה.
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים ואם יש לי ויסטה בגרסא מסויימת ואני רוצה לעבור לגרסא אחרת של ויסטה ואין לי דרייברים מה אני יכול לעשות???
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים לפעמים זה חתיכת סיפור, כשה-XP לא מזהה את כונן ה-SATA במחשב, ואין אפשרות להעביר את ה-SATA למצב IDE ב-BIOS.זה עדיין קיים? נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשבים מלפני 4 שנים מהדור הראשון של הSATAנראה לי בכל מחשב שיוצא היום יש אמולציה לIDE.. ואם הוא הגיע עם ויסטה אז הוא צריך להיות מהשנה האחרונה
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים דווקא להיפך. ככל שהמחשבים חדשים יותר, הנטייה היא לעבוד ב-Native SATA / AHCI, ולעיתים מזניחים את התמיכה ב-IDE / Compatible. יותר פשוט להגיד "לא תומכים ב-XP" וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.