פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים שלום לכולם,יש לי מחשב ישן בן כ-4 שנים עם המפרט הבא:INTEL PENTIUM 4 3GHMOTHERBOARD ASUS P5GD1-VMMEMORY 1GB DDR 4*250MBHD: SAMSUNG SP0812Cקראתי באיזשהו מקום שקניית HD חדש יכולה לעזור להאצת המחשבמה אתם חושבים על זה? ואם אכן כך הדבר, איך עליי לדעת איזה HD לקנות כדי שיתאים למחשב שלי (חיבורים מתאימים וכו')תודה מראש,
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים כל הארדיסק חדיש יתאים למחשב שלך, לSATA2 יש תאימות לאחור וניתן לחבר אותו ללוח SATA1תבצע בדיקת מהירות עם HDTUNE להארדיסק שלך, בהארדיסק חדיש ניתן להגיע למהירויות באיזור ה90+ מגה לשניה.וכן זה יאיץ לך את המערכת בעיקר טעינות
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים מחבר עשיתי את הבדיקה ויצא:מינימום: 11.2מקסימום: 53.3אתה ממליץ לקנות? אם כן, אז איזה?
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים מה התקציב שלך? מה הנפח שדרוש לך?שאלה אחרונה- האם אתה תולה בכונן הקשיח החדש שיפתור את בעיית האיטיות?כי חבל שתשקיע כסף בכונן חדש ותתאכזב. אמנם ניתן לראות שהכונן שלך ישן ושאכן הוא מהווה אחד מהגורמים,אבל לא ניתן לדעת זאת בוודאות.באילו פעולות שאתה מבצע אתה מרגיש איטיות?
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים מחבר אני מחפש כונן של 100-160 ג'יגהאני מרגיש את האיטיות בעיקר בעבודה עם תוכנות אופיס למשל שהמחשב נתקע לכמה שניות לפעמים וגם בגלישה באתרים כבדים יחסית.התקציב שלי הוא בערך עד 300 שקל
פורסם 2008 בנובמבר 2616 שנים אמנם פלטה אחת (אם כי זה לא וודאי)אבל ההבדל לא כ"כ משמעותי.. ולכן זה יהיה עדיף:http://zap.co.il/model.aspx?modelid=574560פותח הת'רד, ההארדיסק שלך אמנם לא מציג ביצועים "נפלאים" מה שנקרא, אבל בנוגע לאיטיות שאתה מדווח עליה.. אני חושב שזה נגרם בעיקר בגלל כמות זיכרון שאינה גבוהה.תנסה לצאת ממשאבים שפועלים ברקע וגוזלים זיכרון ותראה כיצד זה משפיע על תפקוד המערכת.קניית כונן קשיח חדש תעזור לך, אבל אני לא רוצה שתקנה ואז תחזור להתלונן על כך שהשיפור מזערי, או שלא קיים שיפור בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.