עבור לתוכן

האם אני יכול לקנות פנל אודיו קידמי למחשב בניפרד?

Featured Replies

פורסם

אם כן, איך אני מחבר אותו ובכלל אם אני יכול לחבר לכל מחשב?

יש לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים שבעזרת דרייבר שלו אני ממיר אותו ל 5.1 (או משהוא בסיגנון) הבעיה היא שאז אין לי מקום למיקרופון...חשבתי אולי אני יכול לחבר פנל קידמי וזה יפתור לי את הבעיה. אם לא אולי יש לכם פיתרון אחר (חוץ מלקנות כרטיס קול חדש...!!!)

פורסם

יש פאנלים שמכילים בדרך כלל קורא כרטיסי זיכרון, כניסות USB, חיבורי מיקרופון ואזניות.

משהו בסגנון הזה:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3213

אבל צריך לבדוק שלכרטיס הקול שלך יש חיבור לפאנל קדמי.

פורסם

אני הכנתי לבד. קופסא חיצונית מאלומיניום עם חזית שקופה שיש בה מיקרופון רמקולים ושני USB. זה במחשב של אחי שאין לו חיבורים קדמיים. אתה יכול או לעשות ככה, או לקחת ממארז מפורק כלשהו. אם אתה מהאיזור שלי (חדרה), דבר איתי בפרטי. אני חושב שיש לי אחד ספייר (אני צריך לבדוק) ואם כן אין לי בעיה לתת לך אותו חינם. תחבר אותו ללוח, תבריג אותו למשהו בפנל ככה שתהייה לך גישה לזה ונגמר העניין.

Anatoli.

פורסם

לא צריך איזה צ'יפ שמתממשק לחיבור HDAUDIO? זה סתם חיבור ישר?

פורסם

כל כרטיס מובנה מכיל בדר"כ חיבורים על גבי הלוח שהם סטנדרטיים לחלוטין. במידה ויש את החיבור הזה (ושוב, אם זה OB אז יש) פשוט מחברים אליו כבל ונגמר העניין. תסתכל על החיבורים הקדמיים אצלך במארז, תראה שזה סך הכל PCB ללא שום רכיבים מלבד הסוקטים לכבלים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני הכנתי לבד. קופסא חיצונית מאלומיניום עם חזית שקופה שיש בה מיקרופון רמקולים ושני USB. זה במחשב של אחי שאין לו חיבורים קדמיים. אתה יכול או לעשות ככה, או לקחת ממארז מפורק כלשהו. אם אתה מהאיזור שלי (חדרה), דבר איתי בפרטי. אני חושב שיש לי אחד ספייר (אני צריך לבדוק) ואם כן אין לי בעיה לתת לך אותו חינם. תחבר אותו ללוח, תבריג אותו למשהו בפנל ככה שתהייה לך גישה לזה ונגמר העניין.

Anatoli.

אמרתה שעשיתה לבד, מאיפו השגת את החלקים? איך אני יודע אם אני יכול חבר את זה ללוח אם שלי? ולאן אני מחבר את זה ללוח אם?

יש לי לוח אם MSI 865PE Neo2-PS.

אני ממש לא מאיזור חדרה אני מאיזור מרכז/דרום (יבנה)

פורסם

כל החלקים שצריך זה כבל וקונקטורים. לקחתי ממארז ישן שזרקתי לפח.

לקחתי קופסת אלומיניות ועם מקדחה ודרמת הכנתי את כל החורים הדרושים. חיברתי ללוח אם, הברגתי הכל במקום בקופסא וזהו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם אין לי מארז ישן, מה אני עושה? מאיפו אפשר להשיג חלקים?

פורסם

לך לחנות מחשבים ותשאל אם יש להם את החלק הזה.

Anatoli.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לך לחנות מחשבים ותשאל אם יש להם את החלק הזה.

Anatoli.

מצאתי בבית כרטיס מודם ישן שיש בו כניסה לרמקול ולמיקרופון, מה אני עושה עכשיו? איזה כבל אני צריך כדי לחבר אותם ללוח אם ולאן?

אני יכול פשוט לנתק אותם מהפלטה ולחבר להם כבלים???

פורסם

לא יעזור לך המודם הזה. מה שאתה צריך זה את הצמה שמתחברת ללוח.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

שים תמונות ואז אני יבין

פורסם
  • מחבר

יש לי צמה של USB אני חושב שזה יתאים. אולי יש לך או לכל אחד אחר מדריך באנגלית עברית או רוסית איך לעשות לבד פאנל קידמי למחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים