עבור לתוכן

Tomb Raider: Underworld - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

המשחק הוסיף לסטיקי הדיונים :)

• תגובות 40
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לסדר את הזוויות של הצילום? זה לפעמים זז מהר מאוד ולא נוח.

יש איזה אתר בעברית שמסביר לעבור משימות מסובכות של חידות?

פורסם
  • מחבר

אפשר לסדר את הזוויות של הצילום? זה לפעמים זז מהר מאוד ולא נוח.

יש איזה אתר בעברית שמסביר לעבור משימות מסובכות של חידות?

אם תלחץ SELECT/TAB אתה תראה את התפריט המיוחד של ה TBA, באחת האפשרויות שם לך אפשרות בחירה - או לקבל כיוון כללי, רמז כזה, או לקבל את מה שאתה צריך לעשות פשוט. אם יש לך חידה שנתקעת וזה לא עזר אז עברתי חלק ניכר אני חושב מהמשחק ככה שאני אוכל לעזור אם לא עברת אותי.

פורסם

המצלמה ממש מעצבנת, אם מסתכלים לאחד הצדדים ומתחילים לרוץ עם המקלדת אז המצלמה זזה חזרה למקומה, ככה אני מוצא את עצמי רב עם העכבר והמקלדת בזמן שאני רץ עם לארה...זה מפריע גם בקרבות!

ממש מעצבן, זה החסרון היחיד במשחק לבנתיים.

אבל הוא מהנה מאוד ומספק את הסחורה לדעתי. (רק המצלמה המעצבנת הזאתי) :pissed:

וגם הקטע שאם אני רוצה לרוץ עם נשקים שלופים אז אין כוונת וזה מתביית לבד, בקודמים הייתי צריך לכוון לבדי ככה שזה היה יותר קשה.

פורסם

המצלמה ממש מעצבנת, אם מסתכלים לאחד הצדדים ומתחילים לרוץ עם המקלדת אז המצלמה זזה חזרה למקומה, ככה אני מוצא את עצמי רב עם העכבר והמקלדת בזמן שאני רץ עם לארה...זה מפריע גם בקרבות!ממש מעצבן, זה החסרון היחיד במשחק לבנתיים.

אבל הוא מהנה מאוד ומספק את הסחורה לדעתי. (רק המצלמה המעצבנת הזאתי) :pissed:

וגם הקטע שאם אני רוצה לרוץ עם נשקים שלופים אז אין כוונת וזה מתביית לבד, בקודמים הייתי צריך לכוון לבדי ככה שזה היה יותר קשה.

קפוץ לבאג יש את כל המבצעים של "יום שישי שחור"... ותקנה לך פד X360 למחשב, תאמין לי חווית הגיימינג על המחשב תשתנה פלאים. :xyxthumbs:

אגב, המשחק מדהים שמשחקים אותו עם פד X360 למחשב.

פורסם

מה שאתה לא עושה - אל תקנה את הלוגיטק RUMBLEPAD (אני לא יודע על הדגמים האחרים). עדיין לא מצאתי משחק שתומך בו

במלואו. ברוב המשחקים הרטט והשליטה במצלמה פשוט לא עובדים. וכן, ניסיתי את הLOGITECH PROFILER, XPADDER ומה

לא). כמו שהוזכר תקנה את השלט של ה360 (אם נשאר בבאג :P )

פורסם

הפד 360 שלי מזוהה במשחק כאילו יש לי XBOX360 במקום מחשב. :)

פורסם

בבאג ברעננה אין בקר של XBOX. אז יצאתי משם "רק" עם VX REVOLUTION ואוזניות של SHURE. :)

פורסם
  • מחבר

סיימתי את המשחק הסצינת סיום פשוט מצוינת, מומלץ.

פורסם

סיימתי את המשחק הסצינת סיום פשוט מצוינת, מומלץ.

תוכל לעזור לי בשלב השני זה נראלי שאני קופץ מיאכטה צולל עמוק ויש לי כזה קיר שאני צריך להכניס אליו 2 ברגים כאלה שאני לוחץ עליהם מסובבים תקיר..

אשמח לעזרה מצאתי בורג 1 מתוך ה-2 אשמח לעזרה !!

פורסם
  • מחבר

תוכל לעזור לי בשלב השני זה נראלי שאני קופץ מיאכטה צולל עמוק ויש לי כזה קיר שאני צריך להכניס אליו 2 ברגים כאלה שאני לוחץ עליהם מסובבים תקיר..

אשמח לעזרה מצאתי בורג 1 מתוך ה-2 אשמח לעזרה !!

תצא מהמבנה של העיגולים ויש עוד מבנה בצד השני שיש בו את הבורג השני.

אחרי זה תסובב אותם עד שבעיגול שבאמצע יהיו שתי עיניים פקוחות (עיגולים שלמים במקום קו כזה).

פורסם

קפוץ לבאג יש את כל המבצעים של "יום שישי שחור"... ותקנה לך פד X360 למחשב, תאמין לי חווית הגיימינג על המחשב תשתנה פלאים. :xyxthumbs:

אגב, המשחק מדהים שמשחקים אותו עם פד X360 למחשב.

אני חם על הפאד הזה כבר הרבה זמן :lol:

באמת חובה לקנות אותו..

עד אז אין איזה קונפיג משהו לשנות את המצלמה המטרידה הזו?

פורסם

תצא מהמבנה של העיגולים ויש עוד מבנה בצד השני שיש בו את הבורג השני.

אחרי זה תסובב אותם עד שבעיגול שבאמצע יהיו שתי עיניים פקוחות (עיגולים שלמים במקום קו כזה).

גם אני תקוע בשלב הזה, רק שעברתי את הקטע עם העיגולים ואני תקוע בחלק עם השלטר הזה.

שמתי שני אבנים על השקע השמאלי בריצפה, והפלתי את הראש של הדרקון הזה על השקע הימני בריצפה,

הורדתי את השלטר ושניהם דולקים והדלת לא נפתחת. מה עושים?

פורסם
  • מחבר

גם אני תקוע בשלב הזה, רק שעברתי את הקטע עם העיגולים ואני תקוע בחלק עם השלטר הזה.

שמתי שני אבנים על השקע השמאלי בריצפה, והפלתי את הראש של הדרקון הזה על השקע הימני בריצפה,

הורדתי את השלטר ושניהם דולקים והדלת לא נפתחת. מה עושים?

את זה אני לא זוכר, אני חושב שזה עבד לי ישר.

תבדקו בתפריט של הTAB/SELECT לפני שאתם שואלים, יש שם המון מידע שיכול לעזור.

פורסם

ניסיתי היא אומרת להוריד את השלטר, אבל לא קורה כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים