עבור לתוכן

שאלה| ללוח אם שלי יש יציאת HDMI? או שזה קשור לכ.מסך אין לי מושג פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי את הלוח אם ASUS P5B-SE רציתי לדעת אם יש לי חיבור HDMI ....

הכ.מסך שלי הוא 8800GT 512MB Evga SC אולי זה קשור אליו לא יודע...

פשוט קניתי עכשיו טלוויזיית LCD של סמסונג 32 אינץ עם היידפנישן רדי ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות סרטים באיכות מקסימאלית וכבר יש לי סרטים מוכנים על המחשב באיכות היידפנישן 1080P ( יש יותר איכותי מזה? )

פורסם

בשביל מה אתה מביא לו כבל מתאם מDVI?

אתה יודע איזה כרטיס מסך יש לו? אולי אין לו DVI בכרטיס מסך?

פותח האשכול, איזה כרטיס מסך יש לך?

סליחה טעות

פורסם

ירח אפל, אין ספק שהירח לא האיר עלייך הלילה.

פותח האשכול ציין את סוג כרטיס המסך שלו. כרטיס ללא יציאת HDMI. תוכל לראות כאן :

http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=222&salenum=

מעבר לכך, גם אני מאוד מאוד לא אוהב את התשובות האלה ברמזים אבל.... גם זאת תשובה...

למשתמש:

לכרטיס שלך אין יציאה מתאימה לצורך החיבור שאתה מעוניין לבצע. מה שכן יש לך זו יציאת DVI שאליה תוכל לחבר כבל מתאם כמו שהציעו לך וככה לחבר.

יום סבבה רצח...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרתם לי מאוד....

ירח אפל שלחתי לך הודה בפרטי....

פורסם

wowohw כמו שציינת בפוסט לגבי 1080P אני מקווה שאתה יודע מה הרזולציות בקידודים שברשת,הטלויזיה שלך לא יכולה לתמוך בהם אלא אם כן יש לה אפשרות לעשות DOWNSCALE שזאת אומרת להוריד את /להתאים את הרזולציה של הסרט למסך ואז כל הקטע של ה-1080P לא שווה לך...לא תרגיש הבדל בין 720 ל-1080 ב-DOWNSCALE

יציאת HDMI אן DVI היא אותו דבר חוצמזה ש-HDMI יכול להעביר אודיו וזה תלוי בכרטיס קול שלך

ד"א גם כרטיס מסך יכול לעשות DOWNSCALE ו-UPSCALE במידה וצריך

פורסם
  • מחבר

wowohw כמו שציינת בפוסט לגבי 1080P אני מקווה שאתה יודע מה הרזולציות בקידודים שברשת,הטלויזיה שלך לא יכולה לתמוך בהם אלא אם כן יש לה אפשרות לעשות DOWNSCALE שזאת אומרת להוריד את /להתאים את הרזולציה של הסרט למסך ואז כל הקטע של ה-1080P לא שווה לך...לא תרגיש הבדל בין 720 ל-1080 ב-DOWNSCALE

יציאת HDMI אן DVI היא אותו דבר חוצמזה ש-HDMI יכול להעביר אודיו וזה תלוי בכרטיס קול שלך

ד"א גם כרטיס מסך יכול לעשות DOWNSCALE ו-UPSCALE במידה וצריך

האמת היא שדיי דיברת איתי סינית עכשיו...

כ.קול יש לי של הלוח אם... עם הרמקולים מיקרולאב X23 ( כרגע אני עם ATP3 כי עברתי עכשיו דירה לפני שבוע ועוד לא קניתי מאריכים ) ואני צריך לקנות את המתאם הזה מ-DVI אל HDMI זה אומר שזה יעביר לי או שאני יצטרך כבל נוסף? אם כן תוכל להראות לי מ-KSP את הכבל הדרוש בכדי שיהיה לי גם אודיו?

עכשיו שאלה שלא קשורה אולי אם אתם יודעים אני שומע רק בצד ימין של הרמקולים גם בבדיקה אבל בסרטים אני שומע גם מצד ימין ניסיתי לעדכן דרייבר לא הלך לי אם אני יפרמט יעבוד לי רגיל? ניסיתי לחבר 2 אוזניות שונות את הרמקולים ATP3 ואת הרמקולים מיקרולאב X23 וחיברתי את כולם במחשב הישן שלי שמה זה עבד פיקס רק כאן זה אומר שהכ.קול דפוק או שפשוט צריך לפרמט? כי דרייבר יש לי את ההכי חדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים