עבור לתוכן

כרטיס רשת לא תקין

Featured Replies

פורסם

הכרטיס רשת של המחשב שלי נהרס וקניתי חדש כיבתי את המחשב התקנתי אותו והכל היה בסדר הדלקתי את המחשב מחדש שוב פעם ואז איך שנגמר הרצת הוינדוס ובא לעלות שולחן העבודה יש מסך כחול והמחשב נופל ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח והמחשב עולה עשיתי שחזור מערכת ולא עזר, מה עוד עשיתי גם lest good configorisn restro {סליחה על השגיאות כתיב} וגם לא עזר הוצאתי את הכרטיס ורק במצב בטוח המחשב עולה מה עושים תודה

פורסם

כנס למצב בטוח ותסיר את הדריבר של הכרטיס רשת החדש.

פורסם
  • מחבר

לא התקנתי דיסק או משהוא אז מה בדיוק למחוק?

פורסם

לא התקנת את הדרייבר?

הכרטיס מחובר ל PCI?

חיברת אותו נכון?

אתה מקבל שגיאה או משהו כזה?

פורסם
  • מחבר

אין מה להתקין הוינדוס מזהה אוטומטי והמסך כחול וישר נופל אי אפשר לקרוא אתה שגיאה בכל אופןן כבר עשיתי פורמט ומה שבטוח שלאף אחד אין פתרון לתקלה הזאת חבללל

פורסם

אוקיי אתה בוחר בתפריט כאשר אתה מקיש F8 , תבחר ב SAFE MODE WITH NETWORKING

אחרי שעולה הוינדוס ..

קליק ימני על המחשב שלי , ניהול , מנהל התקנים , תחת NETWORK ADAPTERS תראה אם אתה מזהה את הכרטיס שלך ותעשה לו UNINSTALL

פורסם

פירמוט לא נראה לי יעזור לך ותשתדל לא לעשות את זה. זה נקרא להרים ידיים

פורסם

מה שבטוח הוא שאם אתה מרים ידיים בקלות לא תמצא פתרון לעולם .. יש דבר שנקרא סבלנות

יש עשרות משתמשים ששואלים שאלות , והם צריכים תשובות , ואנחנו עושים את המקסימום לעזור לכם , תרגיע וקח קצת אוויר

אנחנו מנסים לחשוב על פיתרון .. כבר נתתי לך אחד , האם ניסית אותו ?

אם זה לא עוזר , תוציא את הכרטיס וזהו , תפעיל את המחשב , האם הוא עובד בסדר בלי הכרטיס ???

פורסם
  • מחבר

זה בסדר אחי אני בכלל לא כועס פשוט התיאשתי בכל מקרה כבר עשיתי פורמט והכל בסדר אני בטוח שאתם עוזרים לכולםםם ועושים את זהמכל הלב שהיה יום טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים