פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים יש לך תאריך של העדכון?ואם יש לך מצלמה בפלאפון או כל דבר שיכול לצלם זה מאוד יעזור
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר יש לך תאריך של העדכון?ואם יש לך מצלמה בפלאפון או כל דבר שיכול לצלם זה מאוד יעזוראין לי איך לצלם, אבל בדקתי במסך ה POST ואני רואה שהתאריך הוא 29.07.08
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים ניכנסתי לקישור ויש שם 3 גירסאות 2.0 2.1 1.x איזה מהם יש לך?אם יש לך את האריזה של הלוח רשום לך שם
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר ניכנסתי לקישור ויש שם 3 גירסאות 2.0 2.1 1.x איזה מהם יש לך?אם יש לך את האריזה של הלוח רשום לך שםזה בדיוק גם מה שאני ראיתי באתר, ולכן שאלתי כאן, מכיוון שאני לא יודע מה לבחור.אין לי את האריזה של לוח האם, הגירסה של הביוס היא כפי שכתבתי קודם.מה בדיוק צריך לבדוק ? גרסה של לוח האם ? כיצד ? EVEREST ?
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים כן תבדוק ב EVEREST או CPU-Zב CPU-Z יש לך בכרטיסיית הלוח אם REV שם צריך להיות רשום
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר כן תבדוק ב EVEREST או CPU-Zב CPU-Z יש לך בכרטיסיית הלוח אם REV שם צריך להיות רשוםכתוב שם A2
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר וב EVERST חיפשתה?אם גם שם אתה לא מוצא תסתכל על הלוח עצמו ליד שם הדגםמה הכוונה "לא מוצא" ? לצד ה VER כתוב A2, זה לא מה שביקשת ?ב EVEREST כתוב BIOS VERSION : F1
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר אני לא רואה כלום על הלוח.לא משנה, התייאשתי מהבעיה הזו, נחיה עם הריסטרטים.תודה לכולם.
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים מחבר אינני רוצה להקפיץ אשכול ארוך מהעבר (הקרוב),http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376950.0אך הבעיה שהצגתי, למרות כל המלצותיהם, לא נפתרה.אם למישהו יש רעיון כיצד להתקדם, אשמח לשמוע.תודה.
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים הנושאים אוחדו, השתדל לרכז, בעיה אחת --> דיון אחד.לא רק שדאבל פוסטינג אסור, זה גם יקל על האנשים שירצו לעזור לך.
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים מחבר הנושאים אוחדו, השתדל לרכז, בעיה אחת --> דיון אחד.לא רק שדאבל פוסטינג אסור, זה גם יקל על האנשים שירצו לעזור לך.חשבתי שאתם מעדיפים שאפתח אשכול חדש במקום להקפיץ אחר, אבל OK.אנ רק מקווה שאוכל האשכול לא ירתיע אנשים מלהבין את המצב, מכיוון שהבעיה טרם נפתרה :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.