פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר בצע בדיקת MEMTEST (יש בסטיקי מדריך) ותבצע בדיקה וויזואלית ללוח האם עבור קבלים נוזלים או נפוחים.אם יש ברשותך ספק כוח אחר תנסה להחליף.OK, התחלנו :-)הרצתי בדיקת MemTest למשך כ 11 שעות - אין בעיה, הכל תקין.בדיקה ויזואלית של לוח האם לא ראתה קבלים נפוחים או משהו דומה.הטמפרטורה של המעבד בביוס היא 41 מעלות, ולאחר שהמחשב עולה (דרך HWInfo) הטמפרטורה היא 45-49 מעלות.הרצתי OCCT וכאשר המעבד המאמץ (למשך למעלה משעה רצופה) הוא לא עובר את ה 66 מעלות.מה (וכיצד) לבדוק כעת ?
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר הפעלתי את המחשב עם צ'יפ אחד של זיכרון בו זמנית (אחד אחר בכל פעם) - לא עוזר.הרצתי MHDD לבדיקת הדיסק הקשיח - הבעיה לא שם.מה בודקים כעת ? :-)
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים דרייברים בדקתה תבדוק שכולם מעודכניםוכמו שנאמר יותר מוקדם השיחה תשקול גם עדכון ביוס בדרך כלל זה פותר המון בעיות
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר דרייברים בדקתה תבדוק שכולם מעודכניםוכמו שנאמר יותר מוקדם השיחה תשקול גם עדכון ביוס בדרך כלל זה פותר המון בעיותהדרייברים מעודכנים.איך אני יודע איזו גירסת ביוס יש לי ? איך אני מעדכן ?
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים בזמן תהליך ה POST יש לך את שם הדרייבר ואת הגירסה שלואם אתה לא מספיק לקלוט את הגירסה תלחץ על הכפתור PAUSE ואז תרשום את הגירסהלאחר מכן אתה הולך אך ורק לאתר הבית של יצרית הלוח אם מוצא את דגם הלוח המדוייק שלך ותראה שם בהורדות על ביוס ותראה אם יש גירסה יותר חדשהטיפ קטן אל תוריד גירסת בטא
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר OK, ולאחר שאני מוריד את הגירסה העדכנית של הביוס,כיצד אני מתקין ? דרך הביוס עצמו ? דרך WINDOWS ?
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים אפשרי להתקין דרך ה"חלונות" פחות רצוי, אם יש לך כונן דיסקטים אז תוכל להכניס את זה לכונן דיסקטים, ותעיין בחוברת של לוח האם בדרך כלל זה צירוף של 2 מקשים מפעיל את תוכנת העדכון, לפעמים יש לך בתוך הביוס כלי לעדכון, ולפעמים אתה מוריד עוד כלי נוסף ואתה עושה את זה דרך ה DOS.אם אין לך כונן דיסקטים נראה לי שתצטרך לעשות זאת דרך חלונות. (תסתכל בחוברת איך ניתן לעשות זאת)הערה חשובה : אם אתה לא יודע איך לעשות זאת במדוייק יכול להיגרם לך נזק לביוס ושחזורו בעייתי בחלק מהמקרים.אני ממליץ שתקרא מאמרים לפני שאתה עושה פעולה כזאת.עוד הערה חשובה : אם ההתקנה נכשלה מכל גורם אפשרי לא תוכל להעלות את המחשב.אני לא לוקח אחריות על מעשיך ובאמת כדי שתקרא מאמרים או שתיתן לאדם מנוסה לעשות זאת.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים על איזה לוח מדובר?אתה יכול להשתמש בזה ונראה לי שזה תומך גם בדיסק און קיי אבל תידאג שמערכת הקבצים שלו תיהיה FAT32אתה יכול לעיין בזה אני חושב שזה יעזור לךhttp://forums.tweaktown.com/f69/bios-flashing-how-qflash-guide-27576/
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר לוח האם שלי הוא GigaByte GA-P35C-DS3Rכשהמחשב עולה אני רואה שהגירסה של ה BIOS שלי היא v6.00PGאני רואה מספר גרסאות : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_List.aspx?Keyword=GA-P35C-DS3R&modeltype=&ProductID=0&CPUType=איך אני ממשיך מכאן ?
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים הכי טוב תוריד את הגירסה הכי חדשה שהיא לא גירסת בטאואחרי זה תעזר בחוברת של הלוח אם איך לעדכן ביוס יש שם הסברים צעד אחר צעד
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר אתה יכול לצלם את המסך ה POST שלך כדי שאני אראה איזה גירסה זו?לצלם לא ממש, אבל כתבתי הכל :GigaByteS SeriosUltra Duraable 2Adward ModularBIOS V6.00PGAn Energy Star AllyInter P35 Bios For P35C-DS3R F12a
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.