עבור לתוכן

כמה יעלה צורב בלו ריי + דיסקים?

Featured Replies

פורסם

כמה עולה בימינו צורב בלו ריי וכמה עולים דיסקים כאלה לצריבה?

יותר ויותר תוכן בלו ריי מגיע לרשת העסק ממש מתקדם....

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום

פורסם

עדיין זול יותר משמעותית לקנות הארדיסקים של חצי טרה ומעלה למול אותה כמות של מדיות בלו-ריי (בלי להתייחס לצורב).

פורסם
  • מחבר

עדיין זול יותר משמעותית לקנות הארדיסקים של חצי טרה ומעלה למול אותה כמות של מדיות בלו-ריי (בלי להתייחס לצורב).

בסדר זאת לא ההשוואה הנכונה.. כבר מזמן לא מגבים דברים על דיסקים..

מתישהו גם יכנסו נגני בלו ריי ויחליפו יותר ויותר את הדיוידי וזאת מטרת השאלה שלי.

סרט של 38 ג'יגה נשמע לי אחד הדברים :-)

פורסם

כל אחד והפטיש שלו, אבל תדע שדיסק של שכבה אחד יכול להכיל רק 25 גיגה ורק דו-שיכבתי יכול 50 גיגה (וראית מה קרה לדיסקים דו-שיכבתיים לצריבה של DVD ואיפה המחירים שלהם היום).

פורסם

redead דברנו על זה לא מזמן זה לא משתלם היום לקנות צורב ומדיות בלו רי מבחינת עלות תועלת לרוב האנשים

כרגע אם אתה מעוניין בסרטי בלו רי עדיף לך להשכיר

בשביל נגן אתה יכול לקנות כונן למחשב אם יש לך כונן מספיק חזק או לחלופין PS3

בשביל צורב ומדיות כדי מאוד לחכות שנה או יותר עד שירדו המחירים משמעותית

וגם שהצורבים והמדיות יגיעו במהירות גבוה יותר

ואני אומר את זה מניסיון כי בעבר קניתי צורב DVD ב800 שקל שהם היו יחסית חדשים

תוך שנה המחיר ירד דרסטית והיו צורבים טובים בהרבה

ואותו דבר צפוי לבלו רי

פורסם

צורב בלו ריי טוב של Liteon או חברה נורמלית אחרת יתחיל מ 1500 שקל בארץ. מדיות עולות כ 90 שקלים למדיה של 25 ג'יגה, אין עדיין מחיר לדו שכבתי עד כמה שידוע לי.

שחיטה, לחלוטין, בהתחשב בעובדה שבמחיר של צורב אתה כבר קונה בערך 2.5 טרה של אחסון.....

דיסקים קשיחים עדיין אמינים הרבה יותר מכל מדיה אופטית. זה עדיין האמצעי המועדף לגיבוי.

פורסם
  • מחבר

צורב בלו ריי טוב של Liteon או חברה נורמלית אחרת יתחיל מ 1500 שקל בארץ. מדיות עולות כ 90 שקלים למדיה של 25 ג'יגה, אין עדיין מחיר לדו שכבתי עד כמה שידוע לי.

שחיטה, לחלוטין, בהתחשב בעובדה שבמחיר של צורב אתה כבר קונה בערך 2.5 טרה של אחסון.....

דיסקים קשיחים עדיין אמינים הרבה יותר מכל מדיה אופטית. זה עדיין האמצעי המועדף לגיבוי.

כמו שאמרתי זה לא שאלה של גיבוי.. מבחינת גיבוי כבר מלפני המון זמן הדיסקים הקשיחים הפכו להיות הדבר..

פורסם

גם לא למטרות גיבוי יהיה לך הרבה יותר זול להשכיר סרטים בינתיים

המדיות פשוט יקרות מדי כרגע

חוץ מזה יש שיטה לעשות גיבוי על DVD-DL האיכות פחות טובה אבל זה עדיין טוב יותר מDVD רגיל

וכמובן זול בהרבה מבלו רי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים