עבור לתוכן

אסוס סונר דלוקס מול 1212M

Featured Replies

פורסם

זה העמוד של הכרטיס

http://www.asus.com/products.aspx?l1=25&l2=150&l3=0&l4=0&model=2385&modelmenu=1

קראתי דעות פה על הגרסאות בסיס של הכרטיס הזה וברצוני לדעת האם הדגם הזה של אסוס מהווה כוכב נוסף בכרטיסי הקול מלבד ה 1212M.

מבחינת מחיר\תועלת הוא ניראה מצויין אבל חברת אסוס לא מוכרת לי מתחום כרטיסי הקול.

אני יודע שמבחינת פונקציות הוא משתווה ל1212M אבל אשמח אם יש ביקורות יותר אמינות מדעות שלי.

תודה

פורסם

כנס למדור ביקורות הסאונד ותקרא את הביקורת שערכתי על ה-D2. השוותי אותו ל-1212M מבחינת סאונד.

מעבר לזה, פה בפורום רשמתי לא פעם למה לדעתי האסוס טוב יותר משמעותית, ואני את ה-1212M שלי החלפתי לאסוס.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

היי אנטולי ;)

ובכן קצת חפרתי על הסונר ולדעתי הוא בהחלט טכנולוגית הוא יותר מתקדם מה 1212M אבל מבחינת פיצרים הוא די לוקה בחסר.

לא ברור לי למה כרטיס ב 1200 שקל (לא משנה שיש מקומות שהוא עולה פחות או יותר ) חייב יציאות לסאב סנטר אחוריים וקדמיים.הרי גם ככה הוא מחובר

ישירות למערכת כמו ה 1212.בחנתי את המאמר הזה --->

http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=613&Itemid=27&limit=1&limitstart=2

ושמתי לב שיש לו רק 2 יציאות או כניסות אנלוגיות.כלומר יכולות ההקלטה שלו קצת לקויות.בניגוד ל 1212 שיש את כל מה שרק אפשר לאסוס

יש HDMI אכן מתקדם אבל מעבר לכך אני עדיין מוצא את ה 1212 עדיף עליו מבחינת כניסות.

אשמח לקבל את דעתך

בברכה.

פורסם

רדאון, אתה מודע לזה שבמקור הם מיועדים לפלחי שוק שונים לגמרי?

גם ל1212 אין יציאה לסאב ולסנטר - הוא בכלל מוציא רק סטריאו.

אותו הדבר מבחינת כניסות... כמובן שכרטיס שמיועד לשוק ההקלטות החצי מקצועי יבוא עם יותר כניסות אבל האם הבחור בכלל צריך אותן?

פורסם
  • מחבר

לא ממש..

אני משקלל כרטיס על פי איכויות (דבר שלמדתי פה מאנטולי - הקרדיט שמור לו )

אולי ה 1212 מיועד לשוק חצי מיקצועי והאסוס לשוק הביתי אבל מבחינתי הוא קבע לי רף מסויים.בעיני זה דיי מיותר כל היציאות שהמגבר מוציא גם ככה

:P :P.

כרטיס ב 1200 שקל צריך לתת אופציות גם לעבודה ולא רק להשמעה נטו.אז מה אתה רוצה לומר לי שהכרטיס הוא דיי פלצני???.לא מתאים לאסוס.

עוד 400 שקל אפשר לרכוש את ה 1212 (שלא לדבר על 900 שקל יד שניה).פריק שקונה מערכת רמקולים עם סאב סנטר קדמיים אחוריים יסתפק

במערכת קול מובניית בלוח אם.אודיופיל שקונה כרטיס כמו הסונר יעדיף גם כניסות ולא רק יציאות.

אינני מבין את הביקורתיות מבחינת אלקטרונית\רכיבית\מעגלית לטובת הסונר מול ה 1212 אבל יכול להיות שהוא הרבה יותר מתקדם כי הוא יותר

חדש ועדכני זה בטוח.עדיין בעיני ואני מאד קפדן בפונקציונליות של כרטיס קול עם תג מחיר כזה בעיני לאסוס יש כמה חבלי לידה לא קטנים.

זו דעה סובייקטיבית שלי.

פורסם

לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון כשאתה אומר "מתחבר ישירות למערכת", אם הכוונה היא בכבל אחד דיגיטלי, גם OB יספיק לך.

אתה עוקף את כול הממירים(המשובחים, יש לציין) של הכרטיס, ובעצם מבטל את רוב הייתרונות שלו.

כמובן שאם אתה רוצה תמיכה בסאונד הקפי במשחקים, וה-OB שלך לא תומך ב-Dolby Digital Live/DTS Connect, אתה תרצה כרטיס שתומך בסטנדרטים הנ"ל, מה שה-1212 לא עושה, אבל יש כרטיסים הרבה יותר זולים מהכרטיס המדובר שעושים.

פורסם

אני מניח שהוא התכוון לחיבור אנלוגי

פורסם

לא הבנתי כלום. איך לעזאזל מישהו הגיע למסקנה של-1212M יש כמות כניסות טובה? הוא הכרטיס הכי מוגבל שיצא לי לעבוד איתו. הדרייבר שלו בעייתי ולא נוח, דבר בסיסי כמו השמעה קובץ שאינו ב-44.1 דורש שינויים של קצב דגימה בדרייבר אחרת פשוט לא שומעים כלום. הוא לא תומך בשום דבר שמשתמש ביתי יכול להיות שיצטרך, הוא לא יודע לעבוד עם DD ו-DTS אפילו לא בדיגיטלי על ידי הזרמה של סטרים ישיר, הוא לא יודע לעשות פשוט כלום.

כן, הוא נשמע מצוין בסטריאו. אבל ה-XONAR נשמע טוב באותה המידה. אני שהיה חשוב לי קודם קכל איכות הקול בסטריאו מכרתי את ה-1212 (והיו לי איזה 10 כאלה לאורך השנים) והבאתי XONAR. יותר נוח, יותר מהיר, יותר קל, נשמע לא פחות טוב, מכיל DD ו-DTS לקידוד בזמן אמת, מאפשר לי לעשות חיתוך אקטיבי של באס אל הסאב וופר לפי הערוצים, מאפשר לי להקליט כל כניסה שאני רוצה בלי לפתוח חלונות משוגעים בדרייבר ולעשות קישורים בינהם. בקיצור, שנות אור מעל.

אז יש את הגרסא עם ה-HDMI. אך אם אין צורך בו, אז לך על ה-D2 הרגיל שסקרתי פה באתר (ואני אישית משתמש בו). יש בו כל דבר שאתה תצטרך (לדעתי).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שהוא התכוון לחיבור אנלוגי

אכן כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים