עבור לתוכן

המלצה לאוזניות - משחקים ומוסיקה, עד 300-400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי שני שימושים לאזניות:

אזניות שיהיו מחוברות למחשב רוב הזמן בעיקר למשחקים (כשאי אפשר לעשות רעש כמו בלילה למשל...).

ואני גם צריך אזניות בשביל נגן של Creative או iPod - לא אכפת לסחוב אזניות גדולות בשביל לשמוע טוב.

במחשב יהיה כ. קול טוב, כנראה Xonar D1 של Asus.

אין בעיה להתפשר על ההתאמה למשחקים כי יש רמקולים טובים רוב הזמן, אז הדגש הוא על איכות למוסיקה.

השאלה אם אפשר למצוא אזניות שיעשו את שני הדברים כמו שצריך? או שאני צריך פה שני זוגות?

יש איזה דעה בעניין הזמנות מחו"ל? בעקרון פחות מ-50$ אין מסים בכלל, ויותר מ-50 יש רק 15.5% על אזניות אם הבנתי נכון. כדאי או שיש בעיות עם זה?

פורסם
  • מחבר

נראה שה-AKG מתאימות יותר, בעיקר בגלל שהן סגורות, אבל אני לא מוצא שום דעה מקצועית עליהן (להבדיל מה-Grado שזוכות להערצה עוורת בכל מקום שהסתכלתי).

איך הסאונד שלהן לעומת ה-Grado?

ומה עם נוחות? יש איזה מקום שאפשר למדוד בו אזניות?

פורסם
  • מחבר

שום דבר חדש? או שהשאלות שלי קשות מדי...?

פורסם

לAKG יש סאונד "חם" יותר מהגראדו- באס יחסית עמוק וחזק, פירוט סביר ובמה בינונית (אבל טובה מאוד ביחס למחיר.

לגבי נוחות- הרבה אנשים לא אוהבים את הAKG כי הן קצת לוחצות ומחממות את האוזן בשימוש ממושך- אבל זה כי הן מבודדות מאוד מהסביבה- ממש לא שומעים בהן שום דבר חוץ מהמוסיקה...

אני אישית די התרגלתי אליהן, ואני חושב שהאוזניות שלי גם הספיקו כבר להתרחב טיפה.... בקיצור- אני ממליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים