עבור לתוכן

נייד עד 800$ עם אחריות בינלאומית, מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

גיליתי שאחות של חבר שמתגוררת בחו"ל חוזרת בקרוב ארצה ואמרה שתשמח להביא איתה לפטופ. הדרישות שלי די צנועות, אני צריך מחשב לצרכים של סטודנט, וחשוב שיהיה tv-out גם. כמובן, נושא האחריות הבינלאומית קריטי. אז מה הכי משתלם לי?

תודה, דורי

פורסם

HP או DELL זה בערך הפתרון היחידי שלך ... תברר על דגמים בטווח מחירים שלך שאתה מוצא בחנויות בארה"ב ותעלה לכאן...

הסיבה היחידה שאני אומר לך לברר ולא נותן לך בעצמי דגמים , היא שהמחירים משתנים ואני לא יודע באילו חנויות היא תיתקל בארה"ב .

כמובן גם IBM

פורסם

כשאתה ממליץ על החברות האלה, זה אומר שאם אני רוכש מחשב שלהם בארה"ב אני מקבל אחריות מהיבואן שלהם בארץ?

פורסם

בעקרון כן , ליתר בטחון תשאל את היבואן פה בארץ אם הוא נותן תמיכה בינלאומית לדגמים שאתה הולך לקנות ... לא כל דגם שנמכר בארה"ב מקבל תמיכה בארץ אם כי לא נתקלתי ביותר מידי מקרים שכאלו ...

תעשה דאבל צ'ק בכל זאת זה תמיד עדיף

פורסם

קודם כל קרא בבקשה את האינפורמציה בסטיקי בנוגע ליבוא אישי של מחשב מארה"ב. שם תמצא מידע מרוכז בנוגע לאחריות בינלאומית של חברות שונות בארץ.

אחריות בינלאומית תלויה בהרבה גורמים והמדיניות לגבי דגמים שונים אינה אחידה ברוב החברות.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372787.0

איזה גודל מחשב אתה מחפש? אתה לוקח אותו אתך ללימודים? מהי חשיבות חיי הסוללה? איזה Tv-Out אתה צריך? HDMI? S-Video?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים