עבור לתוכן

לוח אם ללא cf/sli,ללא fireware,ללא raid,יש מצב ל oc בקטנה התאמה ל E8400,ללא תקצי

Featured Replies

פורסם

חבר'ה השיקול שינחה אותי בבחירת לוח האם הוא לא תקציבי אבל זה לא אומר שאני הולך להעיף על זה כסף כמו לא נורמאלי, אני פשוט רוצה לפעול מתוך צרכים.

כמו שכתבתי בכותרת אין לי צורך באף אחד מהנ"ל - cf\sli,firewire,raid מפני שאני לא מאמין שאשתמש בהם אי פעם אבל זה לא יהרוג אותי אם תהייה אופציה כזאת על הדרך. וואיי נזכרתי עכשיו --->> גם אין שום צורך בכרטיס מסך מובנה...נכון שאין צורך? נראה לי שאין...

אני קונה מעבד E8400 , ככה שאם יש משהו שידוע כמתאים במיוחד למעבד הנ"ל אני אשמח להמלצה.(לאחרונה הבנתי שלוחות אם לא מתאימים עלולים לגרום לו להתחמם מאוד, לעומת אחרים שאיתם המעבד ישמור על טמפ' יציבה).

מעולם לא ניסיתי oc אבל ככל הנראה שבמערכת החדשה אני הולך לנסות את זה קצת.אז שיתאים גם לoc .

עד כמה שאתם רואים אין לי דרישות לא נורמליות, אז גם אין צורך לעוף עם המחיר ...בסכ"ה אני מנסה להרכיב מחשב שיריץ משחקים כבדים בצורה יפה (cryses , gta4).

זהו. אם יש משהו שאני לא יודע ותוכלו להמליץ לי בנוגע ללוח, כל מה שקשור בזיכרונות ואני צריך לקחת בחשבון ( ddr3, 1066ghz ) אני אשמח אם תשפכו ת'לב . תודה רבה אנשים!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה,

א. תוכל לפרט מדוע בחרת בלוח הנ"ל ?

ב. אתה לא חושב שיש צורך ביציאת pci-e 2.0 ? או שזה נחשב סתם מוגזם ומקפיץ מחיר ביחס לדרישות שלי?

נ.ב

ראיתי שהבדלי המחיר בין הלוח הזה לבין ה P5QL הם לא גדולים. האם במקרה שלי עדיף לשמור את הכמה

שקלים ולהשקיע אותם במקום אחר, כמו כרטיס מסך חזק יותר, או שאם כבר אז כבר וכדאי לשדרג ?

אםיש מישהו שיכול להוסיף / לסתור/ זה יכול לעזור...

(למה נראה לי שאני הולך להתחייב בפעם השנייה בחיי בעונש תלייה בכיכר העיר על השאלה בנושא ה pci-e 2.0 שכ"כ לא במקום??, הפעם הראשונה הייתה כשהעזתי להעלות על דל שפתי את ה ddr3 )

פורסם

א. כי הוא לוח טוב ומומלץ ומתאים למה שרצית.

ב. אני חושב שיש צורך ולכן ללוח הזה יש יציאה שכזו.

ג. ה P5QL הוא הלוח הדומה לו מבית ASUS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים