עבור לתוכן

המחשב מנגן אבל אין סאונד

Featured Replies

פורסם

אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב.

המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה.

הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה!

אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו.

מה לעשות???

פורסם

שומעים רעש של "קליק" ברמקולים כאשר את מחברת אותם לכרטיס קול?

זה כרטיס קול מובנה או על חריץ?

פורסם

תבדקי שלא ניתקת את החיבורים של המיקרופון והרמקול הקידמיים מהלוח

פורסם
  • מחבר

אין צליל של כלום - הצליל היחיד ששמעתי ממנו בימים האחרונים זה מהמחשב עצמו - לפני שהווינדוס עולה בכלל.

אני בינתיים מחפשת משהו בנט שיראה לי את כל החיבורים של הלוח אם - לראות אם משהו התנתק בטעות.

אם למישהו יש רעיון נוסף מה זה יכול להיות - אתם מוזמנים לייעץ...

תודה רבה!!

וזה כרטיס מובנה

פורסם

אם תביאי את הדגם של הלוח אם, נוכל למצוא תמונה שלו או מדריך ולהראות לך היכן אמור להיות חיבור הפאנל הקדמי של האאודיו.

תבדיק גם שאין אוזניות או משהו אחר שמחובר ליציאה הקדמית.

הבטת במנהל התקנים שאין שם סימני שאלה?

פורסם
  • מחבר

מנהל ההתקנים לא מזהה בעיה, ושוב - הכל מתנגן בכיף, כאילו הכל בסדר..

הלוח אם זה 4core dual sata2

אני יודעת לאן הכבלים של הפרונט אמורים להתחבר - 2 מהם (הכי ימניים) היו מנותקים (נראה לי מאז שקניתי את המחשב בכלל), הם אדום וכחול ורשום עליהם ליין אין וליין אאוט, וניסיתי גם עם הכחול למעלה וגם עם האדום למעלה, אבל עדיין כלום... הם מתחברים לאותו חיבור כמו שאר הכבל, איפה שיש 2 פנויים... אולי זה בכלל לא שם?? לא יודעת כבר...

ושוב - תודה לכל מי שעוזר לי, כבר כמה "מבינים" ראו פה את העניין ואף אחד לא הצליח לסדר את זה...

פורסם

תפעילי cpu-z ותרשמי שוב איזה דגם של לוח אם יש לך.

פורסם
  • מחבר

אני יכולה גם להגיד לכם את המבנה של הכבלים בחיבור הזה (הכל היה במקום חוץ מהשניים האלה - האדום והכחול - ליין אין וליין אאוט) לפי צבעים או לפי מה שכתוב עליהם, איך שתרצו - אם מישהו בכלל מבין על מה אני מדברת... אולי זה בכלל לא אומר כלום..[br]פורסם בתאריך: 25.11.2008 בשעה 12:46:42

עשיתי עם cpu-z

זה מה שהוא רשם לי ב"לוח אם", אין את היצרן (השורה אפורה) אבל יש מודל

זה לא טוב? יצרן זה מה שאני מחפשת? כי המודל זה זה...

כי כבר מצאתי מדריך התקנות ללוח אם, וראיתי את החיבורים - רק שלא מפרטים איזה כבל מתלבש על כל פין...

פורסם
  • מחבר

אוקיי

[br]פורסם בתאריך: 25.11.2008 בשעה 13:08:11

ו... זה של asrock נראה לי.. שכחתי[br]פורסם בתאריך: 25.11.2008 בשעה 13:15:52
זה התצלום של הלוח

[attachment deleted by admin]

פורסם

את יכול להשתמש ב alt+prtscr כדי לצלם את החלון הפעיל ושים את התצלום ברזולוציה נורמלית כדי שיהיה אפשר לקרוא מה כתוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

אני מקווה שתצליח לראות פה

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים