עבור לתוכן

אהלן חבר'ה,שאלה בנוגע למשחקים בויסטה.

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם מעבד כפול ליבה 4200 של AMD וגיגה זיכרון.שידרגתי לא מזמן את הכרטיס מסך ל4580 של ati. העניין הוא שאמרו לי שדירקט איקס 10 לא עובד בxp אז עדיף שתתקין ויסטה. אז התקנתי,מאז המחשב קודם כל נורא איטי, דבר שני,שהתקנתי קול אוף דיוטי החדש הוא אמר לי להתקין את גרסת הדירקט איקס 9 c.

זה מוזר כי חשבתי שזה כבר כלול בויסטה.

בקיצור אחרי שהתקנתי והכל המשחק עולה עד לקטע שהשלבים נטענים ואז הוא נתקע.

השאלה שלי בעצם,מה הסיבה,אולי המחשב לא מתאים לוסיטה,אולי אני צריך דרייברים חדשים,אולי עוד זיכרון?

בכלל,במצב שלי האם עדיף לי לחזור לxp?

אשמח לשמוע את ממכם בנושא,תודה רבה

פורסם

ברוך הבא לפורום.

רצוי שלהבא תשאל בפורום המתאים - Windows

http://hwzone.co.il/community/index.php?board=4.0

התשובה לשאלתך פשוטה מאוד- מערכת הפעלה ויסטה ו1 ג'יגה זיכרון לא חיים טוב ביחד

אתה חייב לשדרג את הזיכרון ללפחות 2GB (מינימום)

בשביל דיירקס 10 לא הייתי עובד לויסטה אלא נשאר ב XP אבל שוב, זה לדיון אחר בפורום אחר.

פורסם

ואני חושב שבקול אוף דיוטי הבעיה היא שהמשחק שלך לא מקורי.

פורסם

^^^^

אל תקשיב לזה שמעליי לגבי הCOD, אין לו מושג מהחיים שלו.

הבעיה בCALL OF DUTY היא לא בעיה....מע' ההפעלה של ויסטה מפעילה במקביל גם DX9 וגם DX10...כדי שתוכל לשחק על שני המצבים במשחקים השונים...מה גם שיש משחקים שלא תומכים בDX10, אז חייבים תמיכה בDX9. לכן כשהתקנת את המשחק, המשחק בכל מקרה מתקין את הגרסא העדכנית של DX9...ייקח עוד כמה שנים טובות עד שכל המשחקים יעברו לDX10.

בנוגע לאיטיות - הבעיה היא כמות הRAM הנמוכה שלך...ויסטה דורש לפחות 2GB, וגם על 2GB RAM הוא לא עובד משהו... מומלץ זה 3GB או 4GB...

פורסם

אתה זה שלא יודע מהחיים שלו,

הבעיה שזה נכנס למשחק ונתקע כשמתחילים את המשמות היא בעיה מוכרת, רק אצל אנשים שאין להם את המשחק.

אז לפני שאתה חופר בשכל, שפותח האשכול ינסה שוב והפעם עם משחק מקורי ואז יגיד מה התוצאות.

פורסם

צודק ^ אבל אסור לדבר על זה פה... :-\

ל XP ומשחקים עדיף 2 ומעלה ולויסטה ומשחקים עדיף 4 ומעלה, וזה נבדק ע"י הרבה מקומות והוכח פעמים רבות.

אני זוכר שבגיימספוט הציגו את זה בצורה ברורה וטובה, תחפש אם אתה מתעניין.

בכל מקרה, אם אין לך יותר מ 3.2 זיכרון אין לך טעם לעבור לויסטה (ואין לי כוח להסביר למה, תריץ חיפוש בפורום ווינדוס).

פורסם
  • מחבר

וואוו...כמה תגובות,תוודה רבה על כל התגובות שלכם.

בסופו של דבר חזרתי לxp ומשחק רץ חלק.

כנראה זה באמת סיפור של זיכרון מול הויסטה,כנראה שבנתיים אני יסתפק בxp

הכי מצחיק זה שדווקא הcrysis החדש שיצא, רץ לי דיי מקוטע אז מחקתי אותו בסוף. אבל שמעתי שזה משחק שצריך ממש חללית כדי שהוא ירוץ נורמלי.

בכל אופן תודה רבה.

נ.ב זה באמת פעם ראשונה שלי שאני נעזר בפורום ואני חושב שיהיה הרבה יותר מוצלח עם תמשיכו לעזור אחד לשני ופחות לעקוץ.זה בשביל ההוא שאמר לשני שהוא לא מבין כלום,גם אם הוא טועה,בכל זאת,הוא ניסה לשתף במה שהוא יודע....

פורסם

סתם הערה , כמו שכתבו לך - אתה חייב לפחות 2 גיגה זיכרון.

ההבדל בביצועים (אפילו עם XP) יהיה עצום בשבילך.

אתה ממש מסרס את המחשב בצורה רצינית ביותר עם גיגה זיכרון.

עם הכרטיס מסך שלך ו2 גיגה זיכרון - 99% מהמשחקים יטוסו אצלך בהגדרות גבוהות למדי.

בנוגע לויסטה - אין סיבה שהיא תעבוד אצלך שונה מXP חוץ מעניין הזיכרון.

ליביו

פורסם

מי שכותב שהמשחק נתקע בגלל דיסק לא מקורי מדבר שטויות. אני תמיד מגבה כל משחק ותוכנה שיש לי על דיסק נוסף, למקרה שאני אהרוס או אאבד את המקורי בבלאגן שהולך אצלי (והי, זה אפילו חוקי) ומוודא שהוא עובד. כן, גם COD. כן, עבד בלי בעיות גם מדיסק הגיבוי.

פורסם

אולי תפסיקו לרדת לרמה של ילדים קטנים?

מה אתם אומרים על זה?

פשוט גועל נפש רמת הדיון הזה.

הבעיה ב COD4 זה שהוא לא פועל בכלל על DIRECTX10... אלא על 9 (כמובן.)

אני לא מבין מה כ"כ הסתבכתם..

ויסטה מגיעה עם DX10 אבל לא 9, עכשיו שהתקנת אותו דרך COD יש לך גם 10 וגם 9.

פורסם

פותח הדיון קיבל תשובה והבעיה נפתרה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים