עבור לתוכן

עזרה בהגדרות בכרטיס המסך שלי, 8800GTS.

Featured Replies

פורסם

היי שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS הורדתי את הדרייבר האחרון מישהו בקשה יכול להנחות אותי בלכייל את ההגדרות על המקסימום איכות בלי להתפשר בביצועים רק איכות מקסמלית. תודה.

פורסם

תיכנס ללוח הבקרה של NVIDIA ויש לך אפשרות לשנות שם לביצועים טובים או איכות טובה

פורסם

יש לי את הכרטיס 8800 GTS 512

אני לא ממליץ לך לעלות הכול למקסימום כי הכרטיס כבר לא סוחב משחקים של היום ואתה סתם תאבד FPS כשגם ככה ברוב המשחקים החדשים הוא מינימלי למשחק רציף עם הכרטיס הזה

ולפעמים מקרטע: nfs undercover,stalker clear sky,cod5 world at war,far cry 2,crisis 2,אפילו GTA החדש זה לא יסחב במקסימום

דרך אגב אני משחק ב1650-1080 וכשהמשחק לא מקרטע מעלה קצת AA... יש לי את הדרייברים הכי חדשים שיוצאים

פורסם
  • מחבר

תודה, שניתי את ההגדרות למקסימום שיש אבל לא יודע משהו חסר לי זה כאילו אני לא רואה חלק את הטקסטורות למשל הצללים לא חדים מספיק במשחק NFS UNDERCOVER הביניינים לא ניראים מלוטשים אני זוכר שבמשחק NFS CARBON ראו אצלי מעולה הכל היה חד.

זה אולי בגלל ששידרגתי לא מזמן למסך רחב SAMSUNG 22?

אני משחק ברזולציה מקסמלית 1680*1050 וההגדרות הכי גבוהות. המחשב סוחב טוב מאוד אבל לא מציג חד מספיק קצת "דהוי" ולא מפוקס התמונה.

אגב זה קורה כמעט בכל משחק. אני חושד זה בגלל המסך ולא הכרטיס מסך, פשוט כניראה הLCD עדיין לא "מפותח" מספיק כדי להציג תמונה חלקה ואיכותית מהCRT, תקנו אותי אם אני טועה יכול להיות שזה באמת הבעיה רק אצלי או בדרייברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים