עבור לתוכן

רוצה לקנות את הברקודה 1 טרה, שאלה בקשר לספק כוח

Featured Replies

פורסם

האם הספק שלי (יחד עם המפרט שמפורט בפרופיל שלי), יוכל לתמוך בתוספת של ההארדיסק הזה

http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31000340as-barracuda-7200-11-sata-1t-hd&vgnextoid=0732f141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model

ובאופן כללי, האם הוא מומלץ? הבנתי שיש איתו כל מני בעיות של קפיאות והתחממות?

ואני מתכוון לקנות אותו בKSP, האחריות עליו היא שלהם או של היבואן? כי אם היא שלהם אני יכול לקנות בקצת יותר מזיגזג ולהיות רגוע יותר.

פורסם

הוא מצוין ואין איתו שום בעיות של התחממות וקפיאות.

הבעיה עם הקפיאות היא בדגם של ה1.5TB אבל בקרוב אמור להיות עדכון קושחה שיפתור את זה.

http://techreport.com/discussions.x/15863

פורסם
  • מחבר

אין חשש לקנות הארדיסק בKSP?

מה עם הספק כוח?

פורסם

ספק הכח שלך יוכל בקלות מאוד להחזיק את המערכת שלך עם הכונן הקשיח הנ"ל.

אתה יכול לראות במפרט בצד מה הספק הזה יכול להחזיק, תוסיף לזה שני כוננים קשיחים שעוד לא הכנסתי לשם.

ולגבי קניית כונן קשיח בKSP.. האמת היא שאף פעם לא הבנתי ממש את השאלה מי נותן את האחריות, היבואן או החנות. מן הסתם שאם יש לך בעיה כלשהי, אתה פונה אל החנות והם מעבירים את זה לטיפול. אם הם בודקים והוא תקול, הם מחליפים לך ושולחים את התקול ליבואן כדי שיחליף להם אותו. בכל מקרה היבואן צריך להיות משנה במקרה וידוע שזו חנות מפוקפקת ברמת הסיכוי שלה להסגר יום בהיר וצח (ע"ע גיבור מחשבים), או שירות גרוע מאוד עד כדי סירוב לטפל בכונן קשיח תקול מסיבות לא הגיוניות.

לגבי סגירת החנות, אני בספק אם זה יקרה כי הם קיימים לא מעט זמן והולך להם לא רע בכלל (אני מניח). ולגבי שירות גרוע, אני לא יכול לנחש. אמנם הרבה אנשים כותבים על נסיונם המר עם החנות הזו, אבל קשה לנחש מה יהיה. כי מן הסתם שמול אותם אנשים, נמצאים אלו שקיבלו שירות ללא דופי.

לסיכום, תשאל את החנות (KSP) מי היבואן של כונני Seagate אצלהם למקרה כזה או אחר. וכך תוכל לקנות את הכונן הקשיח בראש שקט.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה על כל התשובות.

השאלה על מי נותן את האחריות נובעת מהעובדה שיש בארץ המון יבוא אפור, ואז אם החנות בעצמה יבאה את המוצר, ברגע שיש איתו בעיה היא זאת שמפסידה עליו כסף במקרה שצריך להחליף או לתקן, ולכן יש הרבה חנויות כאלה שיעשו הכל כדי למרוח אותך.

אם יש יבואן מסודר שהחנות קונה ממנו את המוצר, ברגע שיש איתו בעיה הם לא אמורים לעשות לך בעיות, כי הכל עובר אל היבואן (ולרוב יבואנים לא עושים בעיות בכלל).

פורסם

אני לא רואה איפה הם מפסידים כסף. אפילו אם אני פותח חנות ואני מייבא מוצרים, במקרה והם תקולים- אני הוא היבואן, אני עובד מול היצרן.. אם מדובר בזיכרונות של OCZ למשל, אז אני שולח את הזכרונות לOCZ והם מחליפים לי במידת הצורך.

בכל מקרה, זה כבר דיון לפורום כללי. (שירות, יבואנים וכל זה..) :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים