עבור לתוכן

וירוס בזיכרון פיזי יש דבר כזה ?

Featured Replies

פורסם

אז מה ? הוא משקר... הוצאת זיכרון = אין חשמל = כל מה שהיה עליו מת. תפסיק לטחון מים. ואם הוא הוציא את הזיכרון בזמן שהמחשב רץ... שיהיה לי בריא, הייתי דו.. לו מ...

פורסם

הטכנאי אמר לחבר שלי שברגע שהוא הוציא את הסטיק 512 שנתתי לו המחשב רץ מהר ושהיה שם וירוס

אני אהיה קצת יותר בוטה: הטכנאי הזה מטומטם, או שהוא חושב שאתה מטומטם, או שהוא חושב שאתה יודע שהוא מטומטם..

לזיכרון RAM אין אפשרות לשמור מידע או שבמחילה הוא התכוון אולי ל-DISK ON KEY, אבל אני מניח שהזיכרון היה פגום והוא לא ידע איך בודקים זיכרון אז הוא המציא את "המצאת השנה".

פורסם
  • מחבר

אמרתי לחבר שלי שהוא עבד עליו הוא לא מאמין לי בגלל שהוא "טכנאי"

ברגע שלוחצים RESET ה RAM מתרוקן לגמרי .

דרך אגב יכול להיות שיש התנגשות בין ה 512 וה 256 שלו ובגלל זה יש איטיות !!!

לפני שהבאתי לו את ה 512 הרצתי MEMTEST 4 LOPS והיה תקין .

פורסם

הטכנאי אמר לחבר שלי שברגע שהוא הוציא את הסטיק 512 שנתתי לו המחשב רץ מהר ושהיה שם וירוס

מי זה הדביל הזה שאמר את זה..חחח ואלה הייתי שם את השטות הזאת בחתימה שלי.. :lol:

פורסם

שינסה להפעיל את המחשב שלו כשרק ה512 על המחשב.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם הטכנאי בפון אמרתי לו את זה הוא מיהר ואמר לי " אתה לא מבין כלום "

פורסם

תגיד לו שירשם לפה :)

פורסם

^^

בשביל מה, כדי שנמלוק לו את הראש?

הדיון הזה סתם נמשך במשך 3 עמודים, וירוס ולא שום דבר אחר יכול להישאר עם זיכרון RAM ברגע שכיבו את המחשב.

אם אתה רוצה פתרון לבעיה המוזרה שלך אני מאמין שכדאי שתפתח דיון במקום המתאים או שתשנה לפחות את הכותרת.

פורסם

הזכרונות לא מעבדים את המידע ישר עם הפסקת המתח - לוקח לו עד 20 שניות לרוקן את רמות המתח...

היה ניסוי - הראו את זה בטלביזיה - אם מקררים זכרונות ניתן לשמור אפילו עד דקה את המתח בזכרונות ולקבל אמינות של 90%

פורסם

אז זאת הבעיה... הוא בטח ניתק והעביר את הסטיק מהר, משהו כמו 5 שניות, ואז הוירוס נשאר.. תגיד לו שיחכה כמה דקות לפני :)

פורסם

אני חושב שהדיון מיצה את עצמו ופותח הדיון קיבל תשובה לשאלה שלו.

בנוגע להתנגשות עם שני הזכרונות, בשביל זה יש את פורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה".

הדיון ננעל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים