פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים יש דבר כזה שיש וירוס בזיכרון הפנימי ? RAM או ב OB ( כרטיס מסך ) ?חבר שלי טכנאי מחשבים אמר לי שלפעמים יש וירוס בזיכרון הפיזי שלא ניתן למחוק אותו יש דבר כזה ?אני יודע שיש וירוסים בקבצים בכונן הקשיח , הזיכרון שומר מידע עד כיבוי המחשב בלבד .
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים מחבר זהו שכן !http://www.wsefer.com/Book/index.php/%D7%95%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A1הוא נכנס לזיכרון הפיזי ומהזיכרון הפיזי משכפל את עצמו לכונן הקשיח .אמרו לי כמה טכנאים שסיימו קורס לא מזמן שיש וירוסים שפוגעים בזיכרון ... ולא יוצאים משם .
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים טוב... זה שיש וירוס שעולה לזיכרון כשהמחשב עולה וקורא אותו מההארד דיסק ומת כשמכבים את המחשב זה ברור. אין משהו שחי כל הזמן בדרך קבע בזיכרון ושאי אפשר להסיר אותו (מהזיכרון).
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים אמרו לי כמה טכנאים שסיימו קורס לא מזמן שיש וירוסים שפוגעים בזיכרון ... ולא יוצאים משם .כמו שאמרו כבר - וירוס לא יכול להישאר ב-RAM אם מכבים את המחשב.ברגע שאתה מכבה את המחשב, ה-RAM מתאפס וכל מה שהיה בתוכו נמחק.
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים מחבר הבאתי לחבר שלי זיכרון 512 DDR1 ואז טכנאי שהיה אצלו אמר שהבאתי לו זיכרון עם וירוס והוא לקח לו את זה הוא אמר לו " ברגע שהוצאתי את זה הכול עובד טוב "
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים אם זה מה שהוא אמר הוא שיקר. יכול להיות הרבה סיבות שזיכרון לא יעבוד במחשב, וירוס עליו היא לא אחת מהן כי זה לא אפשרי.
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים תגיד ל"טכנאי" הזה, שזה לא אפשרי.גם לא מבחינה הגיונית.ברגע שאתה מוציא את הסטיק/מכבה את המחשב, אין לזיכרון שום דרך לשמור על המידע שהיה בו.http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F_%D7%92%D7%99%D7%A9%D7%94_%D7%90%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%AA
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים הבאתי לחבר שלי זיכרון 512 DDR1 ואז טכנאי שהיה אצלו אמר שהבאתי לו זיכרון עם וירוס והוא לקח לו את זה הוא אמר לו " ברגע שהוצאתי את זה הכול עובד טוב "מה הכוונה לקח את זה?הוא פירק מהמחשב את הזיכרון והשאיר אצל החבר, או לקח את הזיכרון איתו?אם הוא לקח איתו, אז הוא פשוט גנבאם הזיכרון עדיין אצל החבר שלך, תגיד לו שיחבר אותו למחשב ויבצע עליו בדיקת MEMTEST
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים גם אני למדתי טכנאות... אבל אני לא עובד על אנשים.יש וירוסים שמתחבאים בזכרון הפיזי ובכך מקבלים "הגנה".הפתרון הכי פשוט זה לרסט את המחשב והוירוס מושמד.אבל אין מצב שמישהו יוציא את הזכרון, יחבר למחשב אחר, והזכרון עדיין יכיל וירוס.
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים מחבר גם אני למדתי טכנאות... אבל אני לא עובד על אנשים.יש וירוסים שמתחבאים בזכרון הפיזי ובכך מקבלים "הגנה".
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים נו, מה אתה רוצה, להמשיך עם השטויות או לקרוא מה שאומרים לך ?וירוס מן הסתם חי בזיכרון, כי כל דבר שרץ במחשב חי בזיכרון. אבל כמו כל דבר אחר, הוירוס מפסיק להתקיים בזיכרון כשאין חשמל.
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים כל עוד הוירוס מופעל ברור שהוא יושב על הראם אבל ברגע שתמיחק אותו מה-hd הוא גם יעלם מהראם כי הוא יושב על הhd וחי על הראם.
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים מחבר הטכנאי אמר לחבר שלי שברגע שהוא הוציא את הסטיק 512 שנתתי לו המחשב רץ מהר ושהיה שם וירוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.