עבור לתוכן

וירוס בזיכרון פיזי יש דבר כזה ?

Featured Replies

פורסם

יש דבר כזה שיש וירוס בזיכרון הפנימי ? RAM או ב OB ( כרטיס מסך ) ?

חבר שלי טכנאי מחשבים אמר לי שלפעמים יש וירוס בזיכרון הפיזי שלא ניתן למחוק אותו

יש דבר כזה ?

אני יודע שיש וירוסים בקבצים בכונן הקשיח , הזיכרון שומר מידע עד כיבוי המחשב בלבד .

פורסם

לא.

פורסם
  • מחבר

זהו שכן !

http://www.wsefer.com/Book/index.php/%D7%95%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A1

הוא נכנס לזיכרון הפיזי ומהזיכרון הפיזי משכפל את עצמו לכונן הקשיח .

אמרו לי כמה טכנאים שסיימו קורס לא מזמן שיש וירוסים שפוגעים בזיכרון ... ולא יוצאים משם .

פורסם

טוב... זה שיש וירוס שעולה לזיכרון כשהמחשב עולה וקורא אותו מההארד דיסק ומת כשמכבים את המחשב זה ברור. אין משהו שחי כל הזמן בדרך קבע בזיכרון ושאי אפשר להסיר אותו (מהזיכרון).

פורסם
אמרו לי כמה טכנאים שסיימו קורס לא מזמן שיש וירוסים שפוגעים בזיכרון ... ולא יוצאים משם .

כמו שאמרו כבר - וירוס לא יכול להישאר ב-RAM אם מכבים את המחשב.

ברגע שאתה מכבה את המחשב, ה-RAM מתאפס וכל מה שהיה בתוכו נמחק.

פורסם
  • מחבר

הבאתי לחבר שלי זיכרון 512 DDR1 ואז טכנאי שהיה אצלו אמר שהבאתי לו זיכרון עם וירוס והוא לקח לו את זה הוא אמר לו " ברגע שהוצאתי את זה הכול עובד טוב "

פורסם

אם זה מה שהוא אמר הוא שיקר. יכול להיות הרבה סיבות שזיכרון לא יעבוד במחשב, וירוס עליו היא לא אחת מהן כי זה לא אפשרי.

פורסם

תגיד ל"טכנאי" הזה, שזה לא אפשרי.

גם לא מבחינה הגיונית.

ברגע שאתה מוציא את הסטיק/מכבה את המחשב, אין לזיכרון שום דרך לשמור על המידע שהיה בו.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F_%D7%92%D7%99%D7%A9%D7%94_%D7%90%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%AA

פורסם

הבאתי לחבר שלי זיכרון 512 DDR1 ואז טכנאי שהיה אצלו אמר שהבאתי לו זיכרון עם וירוס והוא לקח לו את זה הוא אמר לו " ברגע שהוצאתי את זה הכול עובד טוב "

מה הכוונה לקח את זה?

הוא פירק מהמחשב את הזיכרון והשאיר אצל החבר, או לקח את הזיכרון איתו?

אם הוא לקח איתו, אז הוא פשוט גנב

אם הזיכרון עדיין אצל החבר שלך, תגיד לו שיחבר אותו למחשב ויבצע עליו בדיקת MEMTEST

פורסם

גם אני למדתי טכנאות... אבל אני לא עובד על אנשים.

יש וירוסים שמתחבאים בזכרון הפיזי ובכך מקבלים "הגנה".

הפתרון הכי פשוט זה לרסט את המחשב והוירוס מושמד.

אבל אין מצב שמישהו יוציא את הזכרון, יחבר למחשב אחר, והזכרון עדיין יכיל וירוס.

פורסם

OMG - בדיחת השנה :screwy:

אין דבר כזה, שלא יאכילו אתכם בשטויות.

פורסם
  • מחבר

גם אני למדתי טכנאות... אבל אני לא עובד על אנשים.

יש וירוסים שמתחבאים בזכרון הפיזי ובכך מקבלים "הגנה".

פורסם

נו, מה אתה רוצה, להמשיך עם השטויות או לקרוא מה שאומרים לך ?

וירוס מן הסתם חי בזיכרון, כי כל דבר שרץ במחשב חי בזיכרון. אבל כמו כל דבר אחר, הוירוס מפסיק להתקיים בזיכרון כשאין חשמל.

פורסם

כל עוד הוירוס מופעל ברור שהוא יושב על הראם אבל ברגע שתמיחק אותו מה-hd הוא גם יעלם מהראם כי הוא יושב על הhd וחי על הראם.

פורסם
  • מחבר

הטכנאי אמר לחבר שלי שברגע שהוא הוציא את הסטיק 512 שנתתי לו המחשב רץ מהר ושהיה שם וירוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים