פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים היי,רציתי לדעת,האם האימיול מכביד על הרשת בכל זאת אפילו אם הוא לא מוריד כלום? (השארת התוכנה דלוקה לכמה שעות בלי שירד שום קובץ)האם זה יכול להיות גורם להפלה של האינטרנט בצורה יזומה ע"י הספקית?אני מציין שאני מפעיל אימיול כמעט כל יום והרבה פעמים התוכנה בקושי מורידה על 10-5 KB ועדיין האינטרנט בקושי זז.תודה רבה.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים אני הולך לישון כך שאני לא הולך להתעמק, אבל דבר ראשון שעושים במקרים כאלה הוא להוריד את מספר החיבורים המקסימלי.
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים אימיול לא עובד = לא מחפש חיבורים = לא מפריע לאינטרנטנכון אבל הוא אמר לגבי EMUEL פתוח כשהוא לא מוריד כלום.לא מוריד כלום = עדין יש קשר עם השרת / משתף משהו = יש מצב שזה מפריע לגלישה.
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים נכון אבל הוא אמר לגבי EMUEL פתוח כשהוא לא מוריד כלום.לא מוריד כלום = עדין יש קשר עם השרת / משתף משהו = יש מצב שזה מפריע לגלישה.לאאם אין הורדות/העלאות - זאת הייתה הכוונה - אין חיבורים - אין בעיה
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים אבל גם אם אימיול לא מוריד .. עדיין יש אנשים שמורידים ממך.. אז בעצם אתה מעלה קבצים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.