פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים לפני חודש -חודשיים קניתי מחשב חדש . הנה המפרט: E7200 GA-EP43-DS3L Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel מה שיש לי זה לא ממש קריסות,המסך נהיה שחור והקול ממשיך לכמה שניות ואז הוא קופץ . אחרי זה אני חייב לעשות ריסט. ב S.T.A.L.K.E.R. היה לי בערך 2 קריסות (אחרי חרישה של איזה 10 שעות :) בCrysis הראשון היו לי גם כמה קריסות . עכשיו אני משחק בWARHEAD והמשחק קורס אחרי שעתיים +- ,אני עושה ריסט והמשחק קורס אחרי שעה (הזמן אל ממש מדויק). לפעמים גם יש לי הודעות "אל תשלח" ,אבל נראה לי שזה קשור למערכת הפעלה. עשיתי בדיקת יציבות עםFurMark במשך שעה בערך . מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר FurMark עבד שעה בערך בלי בעיות .אני יבדוק טמפ' כשאני במשחק .עכשיו התקנתי 8.11.אחרי התקנה של הדרייבר המצב נהיה עוד יותר גרוע ,המשחק קורס אחרי פחות מחצי שעה .עריכה:טמפרטורות:ללא מאמץ היא על 40 +- במשחק היא על 60 בערך .דרך אגב , oblivion ,AC,DMC4,FAR CRY 2פעלו לי מצויין .
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים ELDAN RENT A CAR, קיבלת אזהרה ראשונה על ספאם.בשלישית תורחק תושתק.השאר, לחזור לנושא.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים בוא נעשה ניסוי קטן תעביר את הכרטיס מסך לאונבורד ותבדוק עם זה קורה שוב ותעדכן
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר אין לי כרטיס מסך מובנה .אבל יש לי X1600 PRO ,מחר אני יחליף ויבדוק אם הבעיה היא בכרטיס מסך.ועדכנתי ל 8.11.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים בעיות כאלה יכולות להיגרם לא רק בגלל כרטיס מסך אבל לפי הסיפור שלך לא עולה לי כלוםבראש חוץ מכרטיס מסך.אבל אם אתה שואל אותי הייתי הולך על עוד כמה כיוונים.מציע לך להריץ ממטסט וגם סקין דיסק
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים באף מעבדה בארץ לא מריצים תוכנות כמו DUMP וכל הבולשיט הזהמתקינים מערכת הפעלה מחדש , מבודדים חלק חלק ... ואז מגיעים לפיתרון LOW TECH .התוכנות היחידות שיש במעבדה זה : 3DMARK , MEMTEST 2.10 , MHDD 4.6 זה בגדול !
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים נראה לך הגיוני שבגלל בעיה בכרטיס מסך הוא יתקין מערכת הפעלה מחדש?ואני לא חושב שאף אחד פה מנסה לחקות איזשהי מעבדה בארץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.